icon

Jak přirozeně urychlit porod ve 39. týdnu?

22. zář 2021

Holky, už jsem zoufalá už nemůžu a chtěla bych nějak pomoci miminku ven. Mate nějaké rady a tipy , které opravdu pomohly na vyvolání porodu? Jsem 39tt

tasimia
•
22. zář 2021

Těch babskych rad na netu najdeš hodně, ale být tebou nespechala bych, miminku je v bříšku dobře ;). Jinak me radily kamarádky umývat okna, sníst citron brr, chodit do schodů, oblíbený sex, no vyzkoušela jsem vše i ananas, masáž bradavek, ale nepomohlo nic. Když miminko nechce, tak nechce :D.

ladyhacek
•
22. zář 2021

Říká se, že miminko musí být připravené aby to šlo. Co jsem četla tak pomáhá ricinový koktejl (poměr co čeho dohledas na netu, mě to přišlo "drsné" nemám s tím vlastní zkušenost)

barulina
•
22. zář 2021

A nebude lepší to prostě vydržet. Sice chaou jak ti je, ale vem si že mě třeba vyvolával indr nějaký týden po termínu a stejne nešlo. Prostě pokud to nemá přijít, tak to nepřijde

vikinkav
•
22. zář 2021

Ja bych vydrzela do toho 41tt a pak muzes experimentovat 😉 ted jsem 40+2, zkousim vic chodit, do schodu, na ten koktejl jsem uz taky koukala, ale nechala bych to az kdyz se to prenaseni moc protahne

lenerka1
•
22. zář 2021

Já začla s babskýma radama, až když doktoři tlačili na vyvolání. V podstatě sex 3-5x denně (rada od Dr. no zmohli jsme se s bídou na 1x 😀 ), mytí oken, kořeněný nápoj a akupresurní body. Ale mi těhotenství nikdy nevadilo, jsem exot, klidně bych byla těhotná i déle 🙂 Stejně si myslím, že nejvíc pomohlo promluvit dětem do duše, že vyvolání nechci ani já a ani ony, tak ať už raději vylezou 🙂

jjasmina
•
22. zář 2021

Miminko chce ještě chvíli, já rodila ve 40tt

kamilkaa25
•
22. zář 2021

Chápu jak Ti je, ale souhlasím s holkama. Miminko aso prostě ještě není připravené, a neboj, na vždy tam nezůstane 😁 doporučuji pít maliník (čaj) má blahodárné účinky na činnost hladkého svalsta v malé pánvi a podporuje kontrakce a pak jsem taky jedla datle, ty mají usnadňovat průběh porodu a jako porodila jsem všehovšudy za 6 hodin 😊 držím palce ať Vám vše skvěle dopadne a zatím hodně trpělivosti ❤️

alilali
•
23. zář 2021

Sex. U obou těhotenství byl sex a ten večer/druhý den ráno se rozjel porod.

svorly
•
23. zář 2021

Sex, malinikovej caj, prochazka a 150 schodu :D

ellyem
•
23. zář 2021

Mně nepomohlo nic 😕

pexi
•
23. zář 2021

Babské rady určitě zkusit můžeš, tak jsem zkoušela kdeco. Ve 39 tt jsem vylezla na rozhlednu... no malý se narodil 41+0. Když se miminku nechce, tak se prostě nechce...