Jak rozeznám poslíčky od kontrakcí?

vojanda00
13. srp 2014

Včera mi začla odcházet hlenová zátka s trochou krve,pro jistotu jsem si zajela do porodky ,aby se na mě podívali.Monitor a prohlídka v pořádku.Jsem prý pěkně nachystaná,VB otevřená na čtvrt prstu.Dneska ráno opět špinění,volala jsem na sál a prý pokud nejsou kontrakce a špinění je na jednu intimku je všechno v pořádku.Od rána mám pocit jako bych měla dostat ms nebo taky průjem.,takové šimrání.Ted mě trochu bolí břicho(taková slabá tupá bolest ,chvilková) a vystřeluje mi to do zad.Nic,co by se nedalo nevydržet.Takové slabé.Jak rozeznám poslíčky od kontrakcí?Mám odstup od posledního porodu17 let a nepamatuji se už na to.Budu rodit po3 . Děkuji za odpovědi

mami29
13. srp 2014

Doporučila bych teplou vanu, kontrakce rozjede a poslíčky utlumí.

hojda
13. srp 2014

Měla jsem stejné u prvního dítěte, šup do sprchy a pak se uvidí. Porod jsem měla moc pěkný a rychlý.

lpamela
14. srp 2014

Tak ono to stejně může být vždycky jiné. Mě začal bolet podbřišek, pak jsem si všimla, že bolest přichází v intervalech po šesti minutách. Nic strašného to nebylo. No po hodině a půl jsem volala přítelovi, že už to asi bude. V porodnici mi řekli, jestli nechci jet ještě na chvíli domů, že nález se nezměnil. Doma jsem se otočila na podpatku a jeli jsme znovu do porodky. Kontrakce zesílily a zkrátily se, co 3 minuty. Pak už jsem šla rovnou na sál.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru