Jaký byl Váš čtvrtý porod?
Ahoj, zajímá mě, jaký byl 4. Porod? 3,5r po třetím, který byl teda očistec. 😁
@andrea2016 čtvrtý porod sem měla do hodinky od první kontrakce
Čtvrtý porod po 4 letech trval 35 minut 🙂 ted me čeká paty tak jsem zvedava 😁
@melek5 No teda, super! V to ja asi doufat nemuzu. 😂
@apollonka A dalsi takova rychlovka. 😁
@andrea2016 proč ne tělo už ví co dělat tak by to mělo jít rychle
@andrea2016 až budu mít za sebou paty porod tak dam vedet jak dlouho trval 😁
kolegyně v práci měla čtvrtý velice rychlý, partner nechtěl být u porodu (jeho to bylo první) a nakonec prý od první kontrakce za 20 minut porodila doma v koupelně za asistence partnera 🙂
@melek5 Zadny muj porod nebyl rychly. Ten treti dokonce nejdelsi, i kdyz je fakt, ze to bylo 10r po prvnim. Ale i tak neverim v rychly porod.
@apollonka Dobre, kdy mam cca cekat? 😁
Můj třetí porod byl snad nejhorší ze všech, ale čtvrtý naopak nejlepší 🙂. Sice dlouhý rozjezd, ale pak to nabralo na obrátkách, že v porodnici docela koukali 🙂
@bervidova Tak chudak tam nechtel byt anakonec si tomusel odrodit sam. 😁
@jajulin Muj treti taky, no. Nejdelsi, nejhorsi a nejbolestivejsi. Pritom nejmensi mimco.
@andrea2016 však to slyšel asi od každého, že nechtěl a pak byl porodníkem 🙂 A to neměla kolegyně 4 hned po sobě, starším bylo tak 20,22 a pak mladšímu 5, takže ne čtyři hned za sebou, i tak to jelo rychle -a naštěstí bez komplikací
@bervidova Tak hlavne, ze to dopadlo dobre a jsou v poradku vsichni. A jak to vlastne teda zvladl tatinek/porodnik? 😁
Bohužel vyvolávaný tabletou, ale do 5hodin hotový.. celých 5hodin mi jely kontrakce po 2-1minute...mazec🤣🤣😄
@denny27 ta takhle jsem to mela u toho 3. Jen s rozdilem dalsich x hodin. 😁
@andrea2016 on asi naštěstí nebyl moc potřeba v tom,že šla malá ven snadno. Já bydlím v bytovce o patro výš a ani jsem tehdy nevěděla, že se malá narodila a byla tu rychlá
@andrea2016 ten byl absolutně nejlepší. Přijela jsem do porodnice, otevřená na 8 cm. Za hodinku a půl byla malá na světě a hlavně jsem měla pocit že vážně nemám kdoví jaké bolesti. Předchozí porody byly také celkem v pohodě. A paradoxně nejhorší byl ten pátý. Ale ten byl vyvoláváný. Všechny předchozí byly spontánní.
Ahoj, ze začátku pomalý rozjezd, celý den nepravidelné kontrakce a ani jsem nechtěla jet do porodnice, přišlo mi, že se nic zásadního neděje. Muž ale přišel z práce dřív domů a mě ho bylo líto, že si v sobotu ani nemůže dát pivko, protože nevím jestli teda rodit budu nebo ne a tak jsme jeli do porodnice ať se kouknou jak to vypadá... Tam monitor, na porodní pokoj, píchli mi vodu a vlezla jsem si do vany. Po hodince kontrola a prý ještě nic tak do sprchy... deset minut poté jsem rodila. Sestra vyplašená, tak rychle to nečekala, doktor rozespalej a muž vykulenej jakej tam byl najednou shon😀 Ale celkově třetí a čtvrtý porod byl celkem pohoda...
@melek5 Tyyyy jo, tolik deti! 😁 ja nekdy okolo Noveho roku a Ty?
@andrea2016 já 19.10
@melek5 tak to uz je za par, trosku zavidim. 😁
@andrea2016 jo no už se nemohu maličké dočkat ikdyz se porodu dost bojím ani nevím proč nebojím se samotného tlačení ale těch kontrakci 🤭🤭
@melek5 Vzdyt uz musis presne vedet, do ceho jdes. Zvladla jsi to tolikrat, zvladnes to i ted. Ja se ani tak nebojim kontrakci, jak toho, ze budu muset zase na vyvolavacku. :/
@andrea2016 tak snad nebude potřeba ta vyvolavacka když jdeš po čtvrté rodit třeba se to rozjede samo všechno je možné po kolika letech kdes rodit??
Krásný. Rodím rychle a tak jsme raději při prvních kontrakcích vyrazili do porodnice, tam zhodnotili, že jsou to poslíčci, poslali mě domů a doma jsem po chvíli porodila. Někdy si říkám, zda se mi to jen nezdálo. Opravdu porod za odměnu 🙂.
@melek5 Mam za sebou prvni a treti vyvolavany a druhy dovyvolavany, takze by byl asi zazrak, kdyby to prislo samo. 3,5roku po poslednim porodu.
@bonulinka Teeeda, dalsi co porodila doma. Mozna se zacnu trosku bat. 😂