icon

Jaký byl Váš čtvrtý porod?

andrea2016
13. srp 2019

Ahoj, zajímá mě, jaký byl 4. Porod? 3,5r po třetím, který byl teda očistec. 😁

Strana
z2
melek5
14. srp 2019

@bonulinka wauuuu kamarádka taky porodila doma nestihla přijet sanitka takže prews zázraky svých malý synů taky porodila doma na koberci prý rychlovka no

melek5
14. srp 2019

@andrea2016 držím palce ať to jde samo ale říká se že vyvolávání u vicerodicek kde rychle ne?? Já právě nevím mě to vždycky chytlo na termín přesný datum podle ultrazvuku už si takhle říkám vědět ještě přesný čas tak se na to možná i připravím 😂😂😂

andrea2016
autor
14. srp 2019

@melek5 Ja jsem asi vyjimka. U me totiz neplati nic, co se rika. 😁 Teda, to je super! Aspon di muzes vse naplanovat. S tim casem by to bylo jeste lepsi, no. 😂

melek5
14. srp 2019

@andrea2016 ale jo věř si víc a porod se rozběhne sám uvidíš ale víš co máš čas ještě chvíli přemýšlet o porodu atd zatím si užívej miminko v bříšku

jajinkaaaa
26. čer 2023

@apollonka Dobrý den, mohu se zeptat jaký jste měla pátý porod 😁? Děkuji předem za vaši odpověď

apollonka
26. čer 2023

@jajinkaaaa Dobry den, můj 5ty porod byl očistec 😀 v 4:30 mi praskla voda v 5:30 jsem byla v porodnici otevřená na 6 poslali me na pokoj at v 7 prijdu nebo kdyby cokoliv at dojdu dřív. V 6:30 jsem sla za sestrou ze uz se to neda vydrzet kontrakce jedna za druhou udělali monitor vysetrili me a ze jsem na 9 prstu. Ze za chvilku budeme tlačit.. no nechali me na monitoru napojenou, za chvilku me prohlidli a ze na 10 ale malej nebyl klesly hlavičkou v cestách takze me pustili se projít asi na 10 minut pakprohlidka a furt moc nahore.. takhle to slo do 12:30 hod myslela jsem ze to nedam..nutili me ležet a furt jsem byla připojena na monitoru no v 12:30 uz jsem to nevydržela a tlačila i kdyz mi to nedovolili.. a najednou šup šup a dr řekla uz vidim hlavičku tak tlačte no v 12:40 se Alex narodil..čekala jsem to rychle kdyz jsem přijela otevřená na 6 prstu 😀

jajinkaaaa
26. čer 2023

@apollonka No ale i tak jste to měla teda rychlé a krásné ❤️ ja jsem pravě také zvědavá jsem teprve 34tt čekám chlapečka také to bude pátý porod pravě jsem měla trošku strach abych to stihla nebo můj čtvrtý byl strašně rychlí ale musím říct úplně nejkrásnější tak jsem pravě zvědavá na ten pátý😂 a mohu se zeptat jak dlouho jste byla v porodnici ja pravě u toho čtvrtého porodu šla domů co se malá narodila tak po 24h akorát další den jsme se vrátily na odběr z patičky tak pokud bude vše v pořádku mam to v plánu i teď odejít po těch 24 h 😁 hlavně kvůli dětem 😊

apollonka
27. čer 2023

@jajinkaaaa se všemi dětmi jsem vzdy odchazela domů brzy, vetsinou ale 2hý den, pokaždé to byl v porodnici problem 😀 první jsem rodila v 41 tt druhé v 36tt třetí v 38tt čtvrté v 37 a pate v 39 tt 🙂 držím pesticky at je vše v pořádku a je to rychle 🙂

Strana
z2