icon

Je druhý porod rychlejší a bolestivější? Zkušenosti maminek

sofi90
28. črc 2022

Ahoj holky . Jsem v 31tt a z obav z porodu už ani skoro nespím. Čeká mě druhy porod ( holcicka ) . Je pravda co se říká , že druhy porod je rychlejší , ale o to víc bolestivejsi ? Protože víc bolestivější si ani neumím představit 🙈 . První jsem rodila chlapečka 38tt to na mě přišlo , do porodnice sem přijela v 14:30. V 16 mi píchli plodovku, nastoupili do pár okamžiků tak intenzivní bolesti , že sem myslela , že to je můj konec (žádné léky na tlumení sem nedostala )😅😂🙈 a rychle sem se otevřela , tlaceni se mi zdálo nekonečné a v 19:20 byl malej na světě a tenkrát sem si řekla jednou stačilo ! 😂🙈 . Jak je to prosím u druheho ? Protože pro mě je to noční můra…

Strana
z2
sofi90
autor
29. črc 2022

@slunicko1551 mohu poprosit o jméno autorky knihy ? 🙏☺️

zuzita15
29. črc 2022

@sofi90 ja mela oba porody jak pres kopirak, druhy pomalejsi 😅 Prvni 25 min od prasknuti plodovky, druhy 35 min 😁😁
Druhy me bolel vic, protoze u prvniho sla dcera na prvni zatlaceni, u druheho jsem si pockala az na treti, a to byl teda des 😄

myssmetanova
29. črc 2022

@ekou oni jsou v porodnici občas překvapeni, když si neprectou pořádně průkazku 🙂.

ekou
29. črc 2022

@myssmetanova pravda pravdouci

myssmetanova
29. črc 2022

@ekou Jak jste měla velké miminko? Jestli to není tajné.

ekou
29. črc 2022

@myssmetanova 4,1 bez par gramu. Chapu, ze jsou vetsi cvalici, ale cokoliv co je pres 4kg je vyzva 🙂

myssmetanova
29. črc 2022

@ekou to určitě je výzva. Malej se sekla hlavička a pak i ramínka... No a pak mi začali skákat po břiše 3 sestry. Upřímně, byl to hrozně zážitek.

ekou
29. črc 2022

@myssmetanova tak to clovek snad ani nechce vzpominat :(. Vaginalni porod neni idealni vzdy za jakekoliv situace...
Mala nastesti prosla, ale doktor me spatne sesil a pak jsem v ramci 6nedeli musela jeste na ambulantni zakrok a jiny doktor se divil, ze jsem nemela cisare.

myssmetanova
29. črc 2022

@ekou Mě sešívali cca 2 hodinky a pak mi ještě ,,tlačili" krev z bricha, ale pak už v pořádku. Vůbec Vám nezávidím tuhle zkušenost.

Strana
z2