icon

Jsem ve 32+3tt, můžu už mít příznaky před porodem?

martinakony
6. led 2016

Jsem 32+3 tt. bolesti a píchání obou vaječníku, co 30min potřeba wc, tvrdnutí břicha, mimčo už dávno otočeno hlavou dolů. Termín až 28.2. Myslíte,že už to může přesto přijít o tolik dřív podle těch příznaků co mám? 😕

Strana
z2
hhranolka
25. kvě 2016

@kaciobst to ja jsem taky mela... proste mi to asi nesedlo... ja to mela teda opacne... bylo mi zle,.. tvrde bricho,.. tak jsme vyrazili do nemocnice(bylo to vecer), tam kontrola vse ok... a jak jsme prijeli domu, tak jsem prozvracela noc, prujem... a druhy den ok 🙂

lucykal
25. kvě 2016

@kaciobst určitě bych jela lepší třikrát zbytečně než jednou pozdě. Držím palce. Dej vědět

evulinka10
25. kvě 2016

@kaciobst Já to měla zrovna včera !! Napřed průjem a pak jsem zvracela a stejné příznaky jako ty, ale dneska ráno dobrý, tak nevím jestli mám plašit ☹ poradnu mám až příští úterý 😉

terinda
25. kvě 2016

Holky, pokud nevíte, jeďte na kontrolu. Nikdo vám to nemůže vyčítat, je třeba se pohlídat 😉

evulinka10
25. kvě 2016

@terinda Jj, za chvilku jedu 🙂

kaciobst
25. kvě 2016

Tak děkuji všem, já jsem v pořádku jen se mi už zkracuje čípek takže mám nakazanej klidovej režim 🙂

lucykal
25. kvě 2016

@kaciobst kolik mm? On se zkracuje přirozeně před porodem, to bude dobré🙂

kaciobst
25. kvě 2016

25mm 🙂 ale ještě nedávno jsem měla 38mm 😀 takže pěkný.. 😀
@lucykal

evulinka10
25. kvě 2016

Tak jsem taky jela a hned mně doktorka poslala do nemocnice na hospitalizaci, kvůli čípku a kontrakcím a navíc mně tvrdlo břicho. Takže mám za sebou 4 hodinovou kapačku s magnesiem a jednu injekci kortikoidů na dovyvinutí plic prďoly. Ale doktorka v nemocnici říkala, že malá už má přes 2 kg, tak i kdybych porodila, tak by mělo být vše OK. Tak díky terinda za to, že jsi mě přesvědčila jet na kontrolu 😉

kaciobst
25. kvě 2016

@evulinka10 držím palce!

lucykal
25. kvě 2016

@evulinka10 dobře, že si jela. Já rodila v 33+4 Myslím, že je ještě šance, že vydržíte. Dostala si kortikoidy?

lucykal
25. kvě 2016

@kaciobst hlavně odpočívat nikam moc netrajdat, bez sexu nezvedat nic těžkého což asi ani nezvedaáš a odpočívat.

kaciobst
25. kvě 2016

@lucykal jojo odpocivam 🙂 snad vydrzime..

lucykal
25. kvě 2016

@kaciobst věřím že ano, čípek byl jen zkrácený nebo i měkký? dobře že uzavřený. Ještě alepson 4 týdny a čím víc tím líp

kaciobst
25. kvě 2016

@lucykal jen zkrácený naštěstí, ale tvrdne mi i břicho takže proto to magnesko a nařízeny klidový režim..

lucykal
25. kvě 2016

@kaciobst břicho později tvrdne taky normálně tělo se připravuje na porod🙂 Mě poprvé tvrdlo někdy okolo 23 týdnu. Držím palce

kaciobst
25. kvě 2016

@lucykal mne tvrdne skoro cely těhotenství :/

evulinka10
26. kvě 2016

@lucykal Jj, včera jsem dostala jednu dávku dneska dostanu druhou várku kortikoidu, jinak mně čeká ještě třetí kapačka magnesia s glukosou 😉 ale jinak je vše v pořádku, tak snad jsme to oddálily 🙂

lucykal
26. kvě 2016

@evulinka10 super. Já jsem také stihla kortikoidy a díky ním malá dýchala sama.

Strana
z2