Jsem ve 32+3tt, můžu už mít příznaky před porodem?
Jsem 32+3 tt. bolesti a píchání obou vaječníku, co 30min potřeba wc, tvrdnutí břicha, mimčo už dávno otočeno hlavou dolů. Termín až 28.2. Myslíte,že už to může přesto přijít o tolik dřív podle těch příznaků co mám? 😕
@kaciobst Já to měla zrovna včera !! Napřed průjem a pak jsem zvracela a stejné příznaky jako ty, ale dneska ráno dobrý, tak nevím jestli mám plašit ☹ poradnu mám až příští úterý 😉
Holky, pokud nevíte, jeďte na kontrolu. Nikdo vám to nemůže vyčítat, je třeba se pohlídat 😉
@terinda Jj, za chvilku jedu 🙂
Tak děkuji všem, já jsem v pořádku jen se mi už zkracuje čípek takže mám nakazanej klidovej režim 🙂
Tak jsem taky jela a hned mně doktorka poslala do nemocnice na hospitalizaci, kvůli čípku a kontrakcím a navíc mně tvrdlo břicho. Takže mám za sebou 4 hodinovou kapačku s magnesiem a jednu injekci kortikoidů na dovyvinutí plic prďoly. Ale doktorka v nemocnici říkala, že malá už má přes 2 kg, tak i kdybych porodila, tak by mělo být vše OK. Tak díky terinda za to, že jsi mě přesvědčila jet na kontrolu 😉
@evulinka10 držím palce!
@evulinka10 dobře, že si jela. Já rodila v 33+4 Myslím, že je ještě šance, že vydržíte. Dostala si kortikoidy?
@lucykal Jj, včera jsem dostala jednu dávku dneska dostanu druhou várku kortikoidu, jinak mně čeká ještě třetí kapačka magnesia s glukosou 😉 ale jinak je vše v pořádku, tak snad jsme to oddálily 🙂
@evulinka10 super. Já jsem také stihla kortikoidy a díky ním malá dýchala sama.

@kaciobst to ja jsem taky mela... proste mi to asi nesedlo... ja to mela teda opacne... bylo mi zle,.. tvrde bricho,.. tak jsme vyrazili do nemocnice(bylo to vecer), tam kontrola vse ok... a jak jsme prijeli domu, tak jsem prozvracela noc, prujem... a druhy den ok 🙂