icon

Maminy po císaři: Kdy jste začaly spát na břiše?

jaydeep
29. pro 2023

Maminy po císaři. Kdy jste spaly na břiše? Jsem 8dni po.. byl první a poslední tak mě to zajímá 🙂

martulka88
•
29. pro 2023

@jaydeep Až někdy po půl roce. Zanítil se mi steh a když jsem natáhla břicho nahoru (zůstal mi převis), bolelo to. To mám občas i teď.

zmrzlinka
•
29. pro 2023

Jsem 7 let po druhém císaři a nespím na břiše 7 let 😁Vydržím tak 15 min a pak se pretačim....ale to si asi nechtěla slyšet.

teryem
•
29. pro 2023

Jsem po dvou a závislá na spaní na břiše, tak si dokážeš představit, jak jsem trpěla 😃 přesně ti to neřeknu, ale asi po 2 nebo 3 týdnech, když mi to bolest dovolila, byla to úleva strašná 😃 spala bych, když ti to dovolí bolest

dejvitka
•
29. pro 2023

@jaydeep Jsem po dvou sekcich. Prvne jsem spala na brise az po sestinedeli, ale spise ze strachu, co kdyby neco. Po druhem cisari cca za 3 tydny, uz jsem se po nekonecnym spani na boku nemohla dockat 😀, jakmile nic vyrazne netlacilo a netahlo, tak jsem tak spala.

jaydeep
autor
•
29. pro 2023

Dekuju... sítí mám krasne, až jsem sama koukala 😍 tak uvidim kdy mi to tělo dovolí...

ckei
•
29. pro 2023

@jaydeep ještě v porodnici. Poslední noc...tedy 4. noc. Nebylo to o hledání polohy na břiše,to fakt nešlo. Ale zaujmout jednu polohu na břiše a bez vrtění v pohodě.

magdaveselkova
•
30. pro 2023

Poprvé Asi čtvrtý den v porodnici. Přišla fyzioterapeutka a řekla, dneska si lehneme na břicho 😂 pamatuju, že jsem se jí zeptala jestli to myslí vážně... Neb jsem sotva vstala z postele.😂😂 Na břicho mě dostala, ale abych se otočila zpět musela sehnat ještě jednu sestru a otočit mě.... Doma jsem to zkoušela pak asi po 14 dnech a šlo to krásně. Jenže já kojim, mám nalitá hodně prsa a ani teď dva měsíce po nejsem schopná si na nich ležet... Jizva by to dala ale kozy ani náhodou. 🙄 Jinak jsem po druhé sekci.

elfka21
•
30. pro 2023

@jaydeep ležet na břiše se má kvůli střevům už v porodnici. Vždycky nám to tam říkala fyzio. Je to úlevová poloha a některé maminky v ní i spí. Mně byly nepříjemné hlavně ty prsa, jinak by se spát dalo.

oveckaluky
•
30. pro 2023

Po obou sekcích vždy cca po týdnu.

ladyhacek
•
30. pro 2023

pořádně asi až když jsem přestala kojit, ale vím, že mě břicho bolelo tak 2 měsíce, pak se to už lepšilo

kelerub
•
30. pro 2023

@jaydeep ještě v porodnici. Doktoři doporučovali spát na břiše, ať se snáz zavinuje děloha. Ono pobolívá to uvelebování se, ale jak už ležíš, tak to nebolí.

kacvorus
•
30. pro 2023

nespalajsem, ale jazdy den hsem chvili na bruse kezela, jakse zatahuje deloha tak to tahne min a min. Kdybych to blbec vedela tak natom brise jsem casteji. Takze doporucuji opatrne, nebat se toho, kazdym dnem to bude lepsi.

22hanah
•
30. pro 2023

@jaydeep tak já jsem po třech plus další zdravotní komplikace a na břiše jsem teda neměla problém vůbec, asi jak se to pořádně zahojilo - po čtyřech týdnech? Po třech? Ani nevím, tak to bylo bez komplikací a brzo✊🏻

18moniik
•
30. pro 2023

Já cca po 2-3 tydnech 😊✌️

jaydeep
autor
•
30. pro 2023

Jsem 9dni po a dnes jsem to zkusila... prsa nalita mi nevadila... dala jsem to, krasny pocit po takové době... 😍😍😍😍