icon

Nástup do nemocnice, budou mi porod vyvolávat hned?

lucaaaaaaqa
20. říj 2017

Holky chci se zeptat v pondělí mám nástup do nemoncice budou mi to vyvolávat hned ten den nebo ne nevíte ? Dekuju

Strana
z2
odula
21. říj 2017

@msimankova no u me by cekali do 42+ 0 ,jenom diky tomu ze jsem byla na prohlidce na 8 cm si me tam nechali "uz" ve 41+5. 😀 prijde mi to hodne brzo,zvlast kdyz vim jak je vypocet terminu v podstate pouze orientacni. Lekari s nim ale pracujou jak s nejakou uzaverkou 🙄

martavy
21. říj 2017

@odula Zalezi asi nemocnice od nemocnice..V Brne zenou na indukci pomalu,kdyz prcek nevykoukne v den terminu, me vyvolavali taky 41plus 5.Kdyz jsem byla na kontrole v ambulanci porodnich salu den pred terminem uz me nabizeli Hamiltona. Netrpela jsem gestacnim diabetem,hypertenzi, maly mel relativne normalni hmotnost..nemela jsem ani zadne problemy jako otoky a spol..do posledniho dne jsem normalne fungovala..Ale rozhodlo se tak,tak jsem na indukci sla.Nemam to nikomu za zle,s porodem i porodnici jsem byla spokojena. V porodnicich meho rodneho kraje (Uherske Hradiste,Zlin)zacinaji s indukci az od 42.tydne.Znama mela jit na indukci ve 42.tydnu a vecer pred indukci zacal porod prirozene..

martavy
21. říj 2017

@msimankova Tento scenar indukce jsem katastroficky ocekavala,studovala jsem moc internet..doktor google je mocny 😂 Nekonalo se tak a uz nikdy nic takoveho nebudu studovat 😉

msimankova
21. říj 2017

@martavy ja jsem si vyvolavani nepripoustela, tak jsem tuhle cast studia vynechala 😅 Ale kdyz jsem to jeste cetla, treba o nitrodel. telisku, gynekolozka mi pak rikala - bojis se? To mas za trest, ze ty blaboly ctes 😄

Strana
z2