icon

Noční bolesti a výtok - blíží se porod?

miba10
24. říj 2017

Ahoj holky, jsem 36tt poslední cca týden mě v noci bolí břicho. Ne teda celé, ale spíš podbřišek a více na pravé straně (asi vice i spim na pravém boku) a nemůžu se téměř ani otočit. Nevím jestli to jsou posličci nebo co. Dneska jsem si i všimla jakoby vytoku nebo jak to říct. Omlouvám se za popis, ale spíš bílý až bilozluty, bez zápachu a více méně mazlavy. Že by zatka?
Díky za názory

fandysek_1
•
24. říj 2017

Pridávám se k příspěvku. Jsem taky 36 týden a mám to samé kromě toho výtoku. Bolesti na pravé straně a bolesti podbřišku jako při ms. Poradí někdo?

miba10
autor
•
24. říj 2017

@fandysek_1 bude to znít blbě, ale jsem ráda, že to nemám sama. Už jsem si myslela, že se moc pozoruju nebo tak 🙂

pavca1982
•
24. říj 2017

To není zátka ta je trochu jiná.Ten výtok je normální já ho měla pokaždé dva měsíce před porodem.Všude píchá a všechno bolí.Tak to vydržte už se brzo uleví.😉

dagmar_hribek
•
25. říj 2017

Ja teda noční bolesti nemám ale poslíčky pres den jako vyšitý.to mi ztuhne celé břicho dostaví se bolest v celém podbřišku akorat ze nepravidelné .po pul minutě minutě to poleví.vytoky jako takové bilo-žluté uz mam skoro mesic a hodně silný.deloha trenuje na porod,obcas si rikam ze by mohla uz dotrenovat.nic moc příjemného když mi to chytne v autě kdyz řídím a vzadu vezu dvou a pul letý dítě a ze ty posličci umí občas slušně bolet.modlim se za kazdy den aby uz se mrnous rozhoupal.na monitoru uz se taky občas objeví nějaký ten stah ale k porodu to pořád nevede.ty konce se prostě musí přetrpět.zlaté první těhotenství to jsem neznala co je to tvrdnuti poslicci nic.

dagmar_hribek
•
25. říj 2017

Od 37tt me navic uz nikdo nevysetroval jestli se tam dole něco chystá nebo ne.prej uz muzu normálně rodit tak je to pry zbytečné

linee
•
25. říj 2017

Holky,ja mela to same,byly to poslicci.Na vytoky jsem take trpela.Pokud to nejsou krizove bolesti,ktere neutichaji a nedaji vam spat,tak to se telo pripravuje na porod. Ja se kolikrat v noci na tu bolest vzbudila.Porodni bolesti neutichaji,vetsinou jsou pravidelne a jejich intenzita stoupa a neutichnou ani po teple sprse.

miba10
autor
•
25. říj 2017

Holky díky, ja to mam chvilema i pres den a je to ď n ode dne jakoby silnější. Zatim nechci plasit, spis se těším az uz budeme mít tu malou cacoru u sebe.
Co se toho vytoku týče, ja na to netrpim. Dneska ráno ze me cosi vypadlo, ale bylo to bile a na papire nic. Takže asi nějaký takovy ten tehu ochranný vytok 🙂

fandysek_1
•
25. říj 2017

@miba10 sama v tom určitě nejsi, já jsem stále v jednom kole a extra se nepozoruju, ale tohle mě taky překvapilo

drakenn
•
25. říj 2017

Poslicci jsou nepravidelne stahy delohy.. Proste vam ztvrdne brisko a i to zaboli.. Vytok je normal. Zatka byva vetsinou jednorazova a byva to hlen ci gel ruzne zabarveny, zluty ci vetsinou mirne krvavy.. Ale dle popisu se vase telo pomalu chysta na porod..

miba10
autor
•
25. říj 2017

Ja se taky nejak nezastavim, ale ted jsem musela zvolnit, protože se mi pridaly otoky a mam velky problém se dostat do bot. Takže to stridam jeden den aktivní a druhy den odpocinkovy 🙂
Co se toho břicha týče, tak se asi už malá tlačí dolů, protože když jsem v klidu, tak me picha jakoby ve spodku. Ale jen když jsem v klidu, jinak ne. No uvidíme, třeba se na nás bude chtít podívat už dříve 😉

dagmar_hribek
•
25. říj 2017

@miba10 ostrou bodovou bolesti tam dole jakoby na čípku cítím také obcas musím az zastavit nebo zvolnit.taky mi všechno začalo kolem 36tt a jsem pořád celá.je to hrozný ten konec.ja si ty posliky fakt užívám denne a několikrát ze uz to člověk ani nepočítá.ja se říká tělo se připravuje na porod deloha trénuje.v mem případě kez by uz dotrenovala a rozjela to na ostro 😀.