icon

Odmítnutí vyvolání porodu, máte zkušenost?

lenbenn
16. črc 2016

Někdo se zkušeností odmítnuti vyvolání porodu? Z jakého důvodu? Podařilo se Vám nakonec porodit prirozene? Děkuji

pajiskazemlyna
17. črc 2016

Mně u dcerky první ricinovy nápoj nezabral, jen jsem se solidně pos*ala,takže tam mě vyvolání neminulo, ale u syna koktejl zabral a byl to perfektní porod 👌

denousek
17. črc 2016

Je to bud a nebo bud to zabere nebo ne. .me zabral napodruhe,a ten maly panak ricinu nemuze ublizit porod byl brnkacka!

astyna
17. črc 2016

@denousek

pokud to vztáhneš na ricin - tak i 20 semen tě zabije.... Ale evidentně to tak u tebe nebylo 🙂 mě by zajímalo, zda je to fakt jedovaté a tělo se bráním vypuzením plodu i dříve (paní to vyzkoušela ve 33.tt a porodila) anebo je to jen náhoda 😠

odula
17. črc 2016

@astyna no a taky se to používá pri výrobě dieselu a motorových olejů... 😀 wiki je husta 😀 ale fakt, ricinak je prostě vysi...ci a jak uz tady někdo psal - asi funguje jako klystir. Ta zrychlena peristaltika může spustit kontrakce. A taky nemusí. Ale neurotoxickej jako olej určitě neni. Fakt se používá jako laxativum. To vim i bez wiki 😉 takže zas bez hysterie. Ja osobně, když uz popohánět, tak s něčím dobrým - sex a svarak. V libovolným pořadí. 😉

denousek
17. črc 2016

@astyna ricinovy olej je jiz zpracovany a pouziva se i pri zacpe takze nemuzu byt jedovaty 😉 miminko se narodi ptz prujem vyvola kontrakce nic vic za tim nehledej 😉

odula
17. črc 2016

@denousek to si přesně taky myslim. Prostě pohyby strev můžou podrazdit delihu a kdyz je ready, tak ji to nakopne. Kdyz ne tak holt ne.

odula
17. črc 2016

Joooo a všimli jste si, ze autorka se odmlcela? 😉 zvědavost se mnou poněkud clouma... 🙂

gnozka
17. črc 2016

@denousek musím reagovat . Ricinovy olej se jako laxativum opravdu nepoužívá . Ano ma projimave účinky ale v lékárně se používá na přípravu masti převážně jako pomocná latka . Pokud najdete přípravek který se da normálně koupit jako laxativum kde je obsazen ricinovy olej tak se na to rada podívám .

lenbenn
autor
17. črc 2016

@odula :D :D :D a co mam porad psat? :D jak jsem psala uz na prvni druhe strance, na vyvolani zitra jdu a nad ricinakem porad vaham....rozhodnu se az vecer, protoze ma odvaha zas tak velka neni... 😉

denousek
17. črc 2016

no každopadne ja jsem jeste neslyšela že by to nekomu ubližilo a to je hlavní... mě to zabralo ja se toho nebojim porod jedna básen bez nástřihu a rychlovka... uplně jinej jak porod předtim.
at je to jak chce nečtu všechno-to bych si nedala ani rohlik 🙂 vím že mi to pomohlo a tečka.. . ..
neublíží to miminku tak o nic nejde...prostě mu to max pomůže na svět.nic víc nic min...

gnozka
17. črc 2016

@lenbenn určite to vse dobre dopadne . Jak uz tady nekdo psal . Kašlete na ricinak ten jw dobry na zabaly na ruce aby byly hebke🙂 dejte si dneska neco paliveho k jídlu a pekny sexik a uvidíte 🙂 budu držet palce !!!

drakenn
17. črc 2016

@jess No v lekarne vam jed nikdo neproda. A k puvodnimu produktu byste se dostala leda tak vlastni domaci vyrobou lisovanim semen 😄

denousek
17. črc 2016

@lenbenn nevybereš si.budou zde příznivci i opůrci,takže to zaleží pouze na tobě.takk hodně štěstí...

denousek
17. črc 2016

a tady vam okopiruju jeden vytazek aby jste si nepletly pojmy 😉

Jen dodám pro další brouzdající - ten nápoj se nedělá z ricinu (jed, jak správně podotýká Petřin manžel), ale z ricinového oleje. Ricin a ricinový olej není jedno a totéž, a ricinový olej vůbec ricin NEOBSAHUJE. Ricinový olej se získává lisováním ze skočce obecného, kterému se přezdívá ricin proto, že ricin obsahuje. Odtud název ricinový. Ale rozhodně to neznamená, že obsahuje ricin! Ricinový olej je tolikrát filtrovaný, že je VYLOUČENO, aby ricin obsahoval. A hádám, že do tohohle hypersuperkoktejlu se přidává hlavně proto, že má hoodně promašťující efekt, tzn. v žaludku bude hodně projímavý. A pokud vím, tak se i do projímadel přidává, takže jedovatý být už z tohoto titulu nemůže. A babské rady tvrdí, že hnačka porod vyvolá, tak možná na tomhle se zakládá i celý tyjátr s ricinovým koktejlem...

odula
17. črc 2016

@gnozka asi v emerice 😉 ok, používal se, ale fakt jo. Pamatuju si to od babičky. 😉 tohle je zajímavý : Researchers have discovered that ricinoleic acid, the main fatty acid in castor oil, binds to receptors on the smooth muscle cells of your intestinal walls. Once ricinoleic acid binds to these receptors it causes those muscles to contract and push out stool, just as other stimulant laxatives do. Castor oil has a similar effect on the uterus, which is why it has been used to induce labor.
Hele a tohle neni wikina 😉

odula
17. črc 2016

@lenbenn ok. Tak fakt hodně štěstí, budu na tebe myslet. A ničeho se neboj. 🙂 ja měla jeden vyvolavanej porod a horor se nekonal. Všechno zvládneš, at tak ci tak. 🙂 Drz se!!!!

denousek
17. črc 2016

já bych si ho klidne nechala vyvolat ale mam strach ze cim dyl bude mimco v brise tim hur ze starne placenta... jsem diabetik jako ted tehu cukrovka a u nas ve špitale to nikdo neresi.... tam je to horsi nesmeji me nechat prenaset tak uvidime co bude ja doufam ze si mala da rict sama...

odula
17. črc 2016

@gnozka tak koukej : 😉 http://castoroil.uk.com/. Normálka použití i jako laxativum. Pak ještě par odkazu kde je přímo napsáno ze lze užívat vnitřně jako projimadlo....

denousek
17. črc 2016

Ricinový olej a porod

Pro vyvolání přirozeného porodu můžete použít tento koktejl: ricinového oleje má být 20–30 ml, meruňkového džusu sklenice (je důležitý kvůli draslíku, aby se neprotrhl amniový vak) a hlt čisté kořalky, aby se olej rozpustil v džusu. Tento koktejl by se měl používat, když po termínu hrozí vyvolání porodu tabletami a nepomáhají jiné přirozené metody (stimulace bradavek, klystýr, přírodní prostaglandiny a podobně).

lusesita25
17. črc 2016

A co misto ricinoveho oleje pouzit proste nejaky jiny.

lusesita25
17. črc 2016

@gnozka me sex teda tak maximalne vyvolava poslicky. A pekne bolestivy, az me to te nebavi.

alicesky
17. črc 2016

Jen bych rada uvedla na pravou miru strasily (pokud to tu uz padlo tak se omlouvam) - do 42+0 tt je porod V TERMINU. Lekari, zejm. V CR, maji z pochopitelnych duvodu tendenci necekat a vyvolavat ackoliv je stale cas a dite i matka jsou zdravi. Kamaradka z lekarske rodiny rodila s tehdy nejlepsim porodnikem v CR v 43+0. Nastehoval si ji do porodnice a co 2h monitor. Porod rychly a ditko absolutne zdrave. Terminy jsou velmi nepresna cisla. Ovsem cokoli radit po netu zadavatelce myslim nelze, je to na zvazeni ji a jejiho tymu. Jsem si jista ze i ruzni porodnici by rozhodli ruzne. Drzim palce at to hlavne je vse dobre, a mate-li obavy a stres myslim radeji pristupte k vyvolani...nebo si to zkuste srovnat v hlave a treba to pujde samo 🙂 drzim palce

gnozka
17. črc 2016

@odula no tak , produkt je distribuován v Anglii kde jsem ciste náhodou pracovala v lékárně asi dva roky a nic proti ,ale v zemi kde je kodein volne prodejny v kombinaci s analgetikama a lidi se tim
Cpou jedna báseň je pro me alarmující . Ja bych to proste nevypila. Ale věřím ze se pani rozhodne sama jak to bude cítit. Nehledě na to ze tento produkt neni dostání v lékárnách v UK ale pouze na internetu a tam jak všichni víme se prodává opravdu vse 🙂

gnozka
17. črc 2016

@alicesky velmi hezky názor !

gnozka
17. črc 2016

@lusesita25 no my se taky snažili a byla to spis komedie 🙂)) ale každému zabere neco jiného asi tak jako s tim ricinakem.

lenbenn
autor
17. črc 2016

@lusesita25 Taky me to napadlo. Ale jaky? Davam si pupalkovy, jen tak par lzicek, ale projimavy efekt to nema.....jestli by to zabralo v koktejlu tezko rict

drakenn
17. črc 2016

@

gnozka
17. črc 2016

@lenbenn byt vami uz nevymyslim . Zbytečne se jeste stresujete co by ste mohla a nemohla . Běžte na procházku , dejte si zmrzku s manželem a premyslejte co budete dělat az si prcka prinesete z porodnice 🙂

drakenn
17. črc 2016

@lenbenn - jasně, běžte ven. Tahle debata se začíná zvrhávat, jen vás tu různorodýma informacema mohou spíš vystresovat.. některé dámy..
Dejte si něco dobrého, procházku a třeba se někde zavřete a řekněte mimču, jak se už na něj těšíte.. hodně zdaru

gnozka
17. črc 2016

@drakenn přesně tak !!!!

Strana