Plastika prsou po porodu, kde a za kolik?

maminka92
4. lis 2014

Uvažuji po porodu o plastiku prsou, spíše zpevnit nebo o číslo zvětšit. Zda některá z vás postoupila plastiku, můžete mi doporučit kde jste byly spokojené a kolik vás to cca vyšlo? Jsem z Ostravy, nejdál jsem schopna zajet do Prahy. Děkuji 🙂

hojda
4. lis 2014

Určitě bych to řešila až po porodu a kojení, samu uvidíš, jak se ti postava změní a jestli to bude vůbec potřeba. Taky jsem si všimla, že hodně maminek si po porodu svého těla začne mnohem víc vážit a plno věcí, které s ním v minulosti byly schopné dělat už potom odmítají🙂.

anushka111
4. lis 2014

Dobrý den, pokud to stále platí (zajímala jsem se o to před čtyřmi lety) tak rekonstrukce či plastika prsou se dělá vždy od ukončení kojení, případně po porodu (pokud nekojíte) nejdříve za 6 měsíců (tedy alespoň ti z těch kavlitních plastických klinik). Je to proto, že tvar prsou se může velmi změnit po skončení hormonální "bouře" po porodu či po kojení a lékaři chtějí tedy operovat to prso až ve svém konečném stavu - tvaru. Cenu nevím - prsa se mi nakonec zformovala do přijatelné podoby (ale bylo to až po roce od ukončení laktace), takže jsem na plastiku nešla 😉

maudn
4. lis 2014

Já tomu tedy tolik nerozmím,ale pokud ještě plánujete děti, tak bych to podstoupila až pak...

nonacek
7. lis 2014

Ahoj Já podstoupila augmentaci prsou v asklepionu a fakt úžasný... ale teď chceme este mimi tak uvidíme jak dal 😉

luu25
26. lis 2014

@maminka92 Kamarádka podstoupila augmentaci s modelací, asi rok po posledním porodu (kojila skoro rok), děti už neplánuje. Prsa vypadají moc hezky, může chodit bez podpsenky, jako za mlada :D Problém je v tom, že když si dáváš se zvětšením dělat i modelaci, zůstanou ti na prsou dost ošklivé jizvy..zatímco, když si dáváš jen výplně, tak je řez menší a po zahojení to není vidět. Tady jsou nějaké fotky ze zákroku: http://www.medicomvip.cz/foto-video/pred-po-prs... Nejlepší bude, když si zajdeš na konzultaci, soukromé kliniky je mívají i zadarmo - kamarádka byla v Medicomu v Praze (viz odkaz) 🙂 .

imedium_monika
28. črc 2015

Vyhrajte plastickou operaci v hodnotě 10.500,- http://www.medicin.cz/souteze/vyhrajte-svou-kra...

betty_12
22. lis 2015

Ahoj holky. Já osobně doporučuji jít na zvětšení prsou až po dětech. Já mám 1 dítě a zvětšení jsem také podstoupila. Každopádně kamarádka byla vždy přesvědčená, že chce jedno dítě, pak šla na plastiku a do roka otěhotněla. Kojí úplně normálně i s implantáty a ani prckovi to, jak se zdá, nevadí ;) Máte někdo špatné zkušenosti s kojením s implantáty? Děkuji

zusu1
24. bře 2016

Ahoj, také o tom po dětech uvažuji a zajímají mě vaše zkušenosti a názory. Děti už neplánuji, i když jak víme, člověk nikdy neví, co bude... 🙂 Ale jak tady čtu, tak kdyby k tomu náhodou došlo, tak se to i tak dá zvládnout. Zajímá mě, koho byste na ten zákrok doporučily. Četla jsem fajn recenze na Dr. Molitora z jedné pražské kliniky, tak zvažuji, že se na tu úvodní konzultaci objednám k němu.

renahrdlickova
11. únor 2017

Holky, ve 21 letech jsem podstoupila augmentaci. Nyni mam rychle po sobe dva syny a prsa dost klesly po dvou kojenich. Mam implantaty pod zlazou. Nevite, jestli jde reoperace s implantaty pod sval? Pod zlazou je uz nechci.

luu25
26. srp 2017

@renahrdlickova Ahoj, švechno je o domluvě - jde vložit implantáty jinam.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru