Porod a šestinedělí, pojede partner na misi?

lenysek93
17. kvě 2016

Chci se zeptat jestli má někdo s touto situací zkušenost.
S budoucím manželem se snažíme o miminko- možná už jsem těhotná a teď se v práci dozvěděl ,že v březnu příštího roku pojede do mise do Iráku. Jak je to s porodem a šestinedělí? Pokud bych měla termín únor-březen , jel by do mise ? Žádná mise se ho netýkala a najednou velitel rozhodl ,že pojede můj partner (ještě v misi nebyl), jinak dělá kancelářskou práci,takže jsme s tím nepočítali ,že by takhle najednou jel. Tak nevím co teď .. Jestli se přestat o miminko snažit. Chci abychom byli u porodu spolu a i v šestinědělí....

Děkuji za rady

zmrz_lina
17. kvě 2016

@lenysek93 porod ani šestinedělí manželky není omluvenka z mise 😉 Musel by tu misi odmítnout, což moc nedoporučuji. Takovým se v budoucnu dost často neprodlužuje závazek, protože jsou pro armádu neperspektivní 😉 (mám doma také VzP)

kacca11
17. kvě 2016

Podle me tedy porod neni omluvenkou ani propustkou. To je holt udel vojaka a kdyz se vojakem stal, musel si uvedomovat, co to obnasi. Kamarad je taky vojak a ve fazi, kdy chtel zalozit rodinu a ozenit se, zmenil zamestnani, aby na mise uz nemusel.

tulikiss
17. kvě 2016

kdyz budes hledat urcite je tu i nekde diskuze holek co jim partneri odjeli na misi, vim ze jsme tam ze zvedavosti parkrat nakoukla. a vim ze nektere byly taky pred porodem nebo tesne po nem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru