icon

Poslíčci🙂

monaberuska1
14. lis 2007

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jestli když už začnou poslíčci tak jestli je to známka že porod bude každou chvilku🙂A když mi tvrdne břicho častěji než 5xdenně ale bezbolestně tak jestli to je v poho🙂a nebo jsou to taky poslíčci?Prosím napište maminy a těhulky kdo má stímto zkušenost🙂

Strana
z7
mandragora
28. lis 2007

já do vany chodím tak dvakrát týdně,dělá mně to dobře na záda.
denoušku,mám to přesně jako ty,že mně ztvrdne břicho a nemůžu se pohnout a pak to přejde a mám to několikrát denně,zítra jdu na kontrolu,tak doufám,že nepojedu do nemocnice.
o bradavkách jsem teda neslyšela,ale je fakt,že příroda si to u mně asi zařídila tak,že manžela od začátku těhu nenechám na prsa šáhnout 😀 ,hrozně mně to vadí

monaberuska1
autor
28. lis 2007

no holky tak já jdu za manžílkem ať mi namasíruje bradavky🙂já jsem tohle taky neslyšela🙂 😀 tak papky mi jdem masírivat

denousek
28. lis 2007

no ja kdybych milakovi rekla at mi namasiruje bradavky tak to zkonci sexem..on je hotovej jen mi ma masirovt zada 😀 ale tak je to sladky je dobry vedet ze hotak pritahuju...

mandragora me se to deje prave jen v noci..jak dlouho lezim a pak se chci zvednout tak to je tak neprijemny...pres den nastesti pohoda...

mandragora
28. lis 2007

no,tomu mímo stačí mně vidět v kalhotkách,ale to je jiné téma 😀
my máme denoušku ještě čas,doufám,na poslíčky pořádný.malej se mně tam děsně vrtí.já to mám zase obráceně,když chodím,tak tvrdne,když ležím je to v klidu

denousek
29. lis 2007

jojo mame casek...ale je mam na stedry den prvni termin to budu 38+0...to je dle ms a druhe termin dle uzv mam 7.1..tak nevim na ktery se mam spis divat no...uvidime snad to bude jeste letos 😉

vendy01
29. lis 2007

Holky myslíte, že můžou bejt poslíčky i takový tupý bolesti v kříži? Já jsem je měla dneska v noci a bylo to docela nepříjemný..ale alespoň se zase něco děje 😀 😀

monaberuska1
autor
29. lis 2007

Ahojky holky🙂
vendy- určitě to klidně můžou být i porodní bolesti, kámoška totiž žádný stahy neměla jen strašnou bolest v kříži-a ta porodní asistentka nám taky říkala že každá mamina nemusí mít bolesti břicha ale jen šílený bolesti zad.Prý je nejhorší když máš obojí najednou.-(

vendy01
29. lis 2007

Moni díky, já si to myslela 🙂 ono to zase přešlo,ale bylo to nepříjemný. nechtěla bych mít oboje najednou.

monaberuska1
autor
30. lis 2007

Vendy- já bych taky nechtěla mít oboje najednou, moje švagrová rodila před měsícem a chceš vědět jaký měla porod?
kontrakce zaspala, takže hned jak se vzbudila měla slabý bolesti ale po 5 minutách, jeli do porodnice, tam prý seděla chvilku a od jejího chlapa tam byla jeho sestra tak jí vykládala vtipy a ona se smála, že bolesti neměla nějak zvlášť bolestivý.no a píchli jí vodu a šla rodit,celý poro jí trval necelý 2 hodiny a ani jí nemuseli nastřihávat,Takový porod bych taky chtěla🙂

vendy01
30. lis 2007

Moni tak tomu se říká fakt krásnej porod 🙂 Myslím, že to u mě nehrozí..Taky mi naměřili trochu užší pánev, tak jsme na to zvědavá. Doktor to se mnou zatim nechtěl moc řešit, že až to prej bude aktuální..tak jsem zvědavá 🙂

monaberuska1
autor
30. lis 2007

vendy- viď takový porod u mě taky určitě nehrozí☹nemám takový štěstí🙂uvidíme jak se jí bude chtít ven🙂nechám to na ní no🙂už to máme ale za chvilku co?

vendy01
30. lis 2007

No to jo, já už se tak těšim!! 😀 Akorát u nás v porodce to teď začal bejt mazec, že bude v prosinci a lednu strašně moc rodiček. V listopadu měli skoro pořád poloprázdno. Je to okresní nemocnice.. 🙂 Ikdyž teď je narváno asi všude!!

denousek
30. lis 2007

holky ja jsem si zalozila porodnice prostejov a uz se nas tam seslo dohromady 6 ktere mame termin v prosinci z toho jedna na zacatku jedne to asi za tyden vyvolaji a my zbyle 4 jsme od 20-25 prosince..takze asi rodim na chodbe 😎

monaberuska1
autor
30. lis 2007

na chodbě??? 😀 🙂 😵 jééé 😀 to ne aspoň tam bude správnej babinec 😀 😀

denousek
30. lis 2007

holky ja jsem dnes byla za kamoskou v porodce co ma tu preklampsii a sedeli jsme na chodbe a maminky tam jjezdili s mimiskama po chodbe ja uz chci taky yy ☹

monaberuska1
autor
30. lis 2007

a jsme zas u té chodby🙂

denousek
30. lis 2007

heeee 😀 😅

monaberuska1
autor
30. lis 2007

Holky🙂a máte ty poslíčky jen v noci?nebo vás to taky někdy chytne i přes den?takový to strašný píchnutí v podbříšku, že se prohnete

mysulka
30. lis 2007

Ahojky 🙂

Tak už mám poslíčky + tvrdnutí bříška každý den a stejně na mě mrňous kašle a ještě si tam lebedí 😠 doufám, že mě takhle nebude zlobit až do ledna.

mandragora: jak jsi měla strach z toho, že by si tě nechal v nem., říkala jsem to v poradně, bolesti, poslíčci + tvrdnutí bříška a prý je to normální. Tak uvidíme. Právě že porodní asistentce se to moc nelíbí, ale zase v mé ordinaci jsou "flegmouši" Tak jsem dopadla O. K.

Ale porod bych si už mohla dát 🙂

Jinak mě ta chodba je slíbená též ☹ Mám porodnici 10 min. od domova, ale je to ta "nejmodernější", "nejkrásnější" v Plzni, prostě ta, jak je okolo ní, takový ten hunbuk, skoro nejmodernější v Evropě 😀 Tak nám sem jezdí rodit pražandy a všechny co chtí tu nej... a na nás pak není místo a hledáme jinou. Jenže si už neuvědomí, že je to na náš kraj jediná klinika 😠 Tak doufám, že pak nebudu muset hledat nějaké volné místečko jinde. Pro mě "zlatá"chodba 😀

monaberuska1
autor
30. lis 2007

no já to mám právě taky už nějak každý den, ale není tak nesnesitelná bolest, a to tvrdnutí břicha dneska též🙂jo já už bych si taky dala porod🙂ale nějak malý se tam líbí, ještě se jí nechce, no máme to ale za 14 dní🙂teda aspoň termín🙂

vendy01
30. lis 2007

Moni já mám poslíčky v podobě bolestí hlaně v noci, ale tvrdnutí mám zase jen pres den,třeba když dlouho chodim nebo jsem tochu ohnutá třeba v kuchyni.
Jinak já mám porodku asi 10min. autem. Původně jsem chtěla jet rodit do Fakultní nem. v Hradci(jsem tam i zaměstnaná) a máme to asi půl hoďky autem, ale nakonec to vyhrála menší okresní nemocnice(Rychnov),kde mi přišel lepší přístup a takový domácí prostředí. Tak snad nebudu litovat. 🙂 a ta chodba tam doufám nehrozí 😀 😀 narozdíl od Hradce...

denousek
30. lis 2007

NO TO JA TVRDNUTI V NOCI ALE TED UZ ZASE ANI NE A VCERA ME BOLELO BRISKO asi posly no...dopoledne byl sexik tak pak pozdeji spis k veceru me bolelo a dnes jsem to taky zacitila ale jen chvilinku a slabe....ale az to opravdu prijde tak budu panikarit jestli je to ok nebo jestli me to boli ze se neco deje s malym...

monaberuska1
autor
1. pro 2007

Ahojky🙂
vendy-ty děláš v nem?a co děláš?asi ta blíž je lepší🙂
taky jsem se právě rozmýšlela jestli mám rodit v Havl.Brodě a nebo v Jihlavě🙂vzdálenost je přibližně stejná ale Jihlava je možná o kousek blíž.
denousek+vendy-jo s tím tvrdnutím bříška mám taky jen přes den, když dlouho chodím nebo stojím v noci jsou ty nepříjemné bolesti🙂

denousek
1. pro 2007

holky dnes by jsme si mohli odskcit porodit ne?? 1.12...pekne datum ne... 😅

monaberuska1
autor
1. pro 2007

denousek- já bych si odskočila ani nevíš jak.-)Taky jsem už říkala manželovi že klidně 1.12.že bych rodila🙂že to je pěkný datum🙂pak bych klidně brala 10.12 a nebo 12.12 no a pak 13.12 mám termín tak to snad už pojedem kdyžtak určitě🙂

denousek
1. pro 2007

no mony nebo budes prenaset a 23.12 ti to vyvolaji A NARODI se na stedry den 😀

monaberuska1
autor
1. pro 2007

jéé a tebe by to taky nakonec chytlo na štědrý den a taky bys porodila🙂a mohl by to být teda kluk a holka a mohli bychom jim hned udělat zásnuby ne??? 😀 😀 no já doufám, že fakt do termínu porodím🙂

denousek
1. pro 2007

jeee to je napad..!!se nekdy sejdem jo??... 😀

monaberuska1
autor
1. pro 2007

denousek-🙂jojo to je nápad 😀 😝 škoda že nebydlíš někde tady🙂by jsme mohli těhulovat spolu🙂 😀 ale někdy spácháme spicha🙂 😀

vendy01
1. pro 2007

Mony dělám zdravotní sestru na neurochirugrické JIP, takže docela záhul,ale bavilo mě to. Celé těhu jsem ale na rizikovce..
Holky já bych rodila až bych brečela 😀 😀 Mně by se líbilo dnešní datum a pak i to zítřejší 2.12. 😀 Dneska už jsem udělala doma vánoční výzdobu. Dalo to docela zabrat, tak by se prcek mohl pohnout 🙂 🙂
Teda to už jste u zásnub??! 😀 😉

Strana
z7