icon

Skutečně je třetí porod rychlejší než předchozí?

pilzzee
Dnes v 11:13

Ahojte decka, vsude slychavam, ze treti a dalsi porod uz je rychlovka, jak s nacasovanim, tak s celkovym trvanim. I moje doktorka mi to potvrdila. Ted jsem 37.tt a rada si prectu vase zkusenosti. Prvni jsem mela 4 dny po terminu a od prvnich bolesti to trvalo asi 24h :-/ U druheho jsem "podvadela" a sla jsem na vyvolani 4 dny pred terminem, takze nemam predstavu, jak by to probihalo prirozene ... Muzete me tu nekdo uklidnit, ze to bude rychly? 😀

evzenieevza
Dnes v 11:15

@pilzzee ja tě nepotěším můj 3 porod byl nejdelší, nejtěžší a nejbolestivější..

pilzzee
autor
Dnes v 11:17
@evzenieevza

@pilzzee ja tě nepotěším můj 3 porod byl nejdelší, nejtěžší a nejbolestivější..

@evzenieevza To jsi me teda nepotesila 😀

evzenieevza
Dnes v 11:21
@pilzzee

@evzenieevza To jsi me teda nepotesila 😀

@pilzzee no mě každý říkal.Třetí porody jsou rychle a je to jen prdnout a jdu.I v porodnici mi to PA říkala a když jsem konečně porodila,tak říkala “ už nikdy neřeknu,že je 3 porod hračka”, ale samozřejmě to tak být může 🙂

pilzzee
autor
Dnes v 11:25
@evzenieevza

@pilzzee no mě každý říkal.Třetí porody jsou rychle a je to jen prdnout a jdu.I v porodnici mi to PA říkala a když jsem konečně porodila,tak říkala “ už nikdy neřeknu,že je 3 porod hračka”, ale samozřejmě to tak být může 🙂

@evzenieevza Tak doufam, ze tys byla prave ta vyjimka 😀

anonym_a61754
Dnes v 11:26

Třetí porod po 15 hodinách kontrakcí skončil akutním CS 🫣

pilzzee
autor
Dnes v 11:29
@anonym_a61754

Třetí porod po 15 hodinách kontrakcí skončil akutním CS 🫣

@anonym_a61754 To je presne to, co clovek nechce :-/

lalalola
Dnes v 11:58

@pilzzee první porod od zacatku bolesti 4h, druhy 2h, treti 4,5 h ale mala mela zadni postaveni oproti dvoum předešlým.. byl to za me nejhorší porod co se týče bolesti a 2 doby porodní, tlacila jsem ji pul hodiny

andelka
Dnes ve 12:01

První 9h ( něco začalo kolem 19h a narodil se ve 4h ráno), druhý 5h ( taky začal kolem 19h, počkal až uspím brášku, a narodil se chvíli po půlnoci) a třetí taky kolem 5h ( začalo to kolem 11h a narodil se 15:30), všichni 38-39 tt a přirozeně. Bylo fajn, že porodnici máme blízko a teda u všech jsem dlouho byla doma, moc mi to nepřišlo na porod, v porodnici jsem před narozením i se všemi vyšetřeními a ctg byla jen cca 50 minut až 2,5h. Nic zdlouhavého.

lucynka721
Dnes ve 12:32

3 porod byl nejkrásnější 🩷 rodila jsem tedy 37+5 , ale úžasný. 4 porod byl hrozný, ted me čeká 5 a jako děsím se no 🤣🤣

jajulin
Dnes ve 12:57

Rodila jsem 4x, třetí porod byl nejhorší, nejbolestivější, vic než 12 hodin kontrakcí. Několik PA i doktorek mi řeklo, že liché porody jsou horší než sudé. Samozřejmě ne pro každého, ale statisticky ano. U mne to platilo na 100 %, 1. a 3. byl horší než 2. a 4.

cherie24
Dnes ve 13:00

@pilzzee taky mi všichni říkali,jak to bude rychlý. Měli jsme vybranou porodnici docela daleko, chtěla jsem alespoň na potřetí mít jakžtakž hezký zážitek a hlavně respektující přístup. A lidi nás pořád děsili, jak budeme rodit na dálnici, manžel z toho byl chudák vystresovaný. Rodila jsem den a půl. 😆

lalalola
Dnes ve 13:01
@jajulin

Rodila jsem 4x, třetí porod byl nejhorší, nejbolestivější, vic než 12 hodin kontrakcí. Několik PA i doktorek mi řeklo, že liché porody jsou horší než sudé. Samozřejmě ne pro každého, ale statisticky ano. U mne to platilo na 100 %, 1. a 3. byl horší než 2. a 4.

@jajulin taky mi bylo řečeno že třetí porody jsou jedny z horších..
Jak jste měla čtvrtý ? Zda se mohu zeptát, čekám ho každým dnem

anonym_7f6a8c
Dnes ve 13:10

Ano třetí porod byl nejkratší...sumasunarum za hodinu a pul hotovo. Ovsem nejhorsi, s komplikacemi, s hriznym chováním personálu a nakonec jsem se dva roky potykala se zdravotními následky. To prvni porod byl 13 hodin +epidural, druhy porod 7 hodin +epidiral...oboje mnohem lepsi.

kacka1994
Dnes ve 13:11

Mela jsem 3 porody vzdy cca po 2 letech. Prvni dva tesne pred terminem. U prvniho odtekla voda ve 23hod. v 5 pravidelne kontrakce a pred 12 jsem rodila (s epiduralem), U druheho zacli kontrakce v 5-6 rano, v 11 byl syn na svete. U treti jsem poprve zazila poslicky, v terminu nic a sla jsem na vyvolani (kvuli velke vaze ditete me to povolili), zacalo se v 7, kontrakce jsem mela tak hodinu a ve 12 byla venku. Takze jo, u me to bylo rychlejsi, i kdyz jsem byla u posledni na vyvolani 🙂

maggi
Dnes ve 14:21

Ano, můj třetí porod byl opravdu nejrychlejší. Do porodnice jsme nestihli dojet a porodila jsem v autě. 😀

angelinie
Dnes v 15:54

@pilzzee První porod 2 hodiny, druhý porod 1 hodina, třetí porod 4 hodiny. Takže je to spíš tak nějak random 😁 ale co odpovídá je, že každé další dítě se narodilo o něco dřív a bylo trochu větší - první 1 den před termínem, druhé 6 dní před termínem, třetí 9 dní před termínem...