Tlak, píchání v pochvě (33+2tt). Začínající porod?

coreprincess
14. čer 2014

Momentálně jsem 33 + 2 tt. Už asi 2 týdny pociťuji zejména při chůzi tlak či píchání v pochvě. Někdy je ten tlak dost silný..že až zabolí a nebo zaštípne. Že se skoro při chůzi musím až zastavit a nemůžu skoro chodit, že musím teda hoooodně zpomalit a nebo se až zastavit. Někdy si říkám aby mi malej třeba nevypadl. :D Myslíte, že by to mohl být začínající porod, poslíčci, vazy, nebo tak něco? Máte s tím některá zkušenost a může s tím souviset i to, že mám víceméně celé těhotenství celkem silný výtok?
Někdy to píchá i když sedím, ale to jen zřídka. Spíše pokaždé, když chodím. A do toho se malej docela dost teď vrtí a kope. 🙂 Doktor mi prd řekl. Tak se ptám Vás zkušených 🙂 Nebudu ještě rodit, že ne :D

pisisvori
15. čer 2014

@coreprincess buď mimi kope na citlivých místech🙂, ale to by nebylo jen při chůzi ...spíš je to povolování pánve (vazy, chrupavky....). Mě při rychlejší chůzi tvrdne břicho a bolí celý spodek už tak od 13-15tt. Měla jsem občas i pocity tlaku v pochvě (jako špatně zavedený tampon) a žádný problém to nebyl.

fressa
15. čer 2014

U prvního si na to pamatuju taky 🙂 až jsem musela zastavit,nebo při mytí nádobí . Kamarádka to měla taky,když jsme se bavily v tomle pokročilém měsíci 🙂 . Tak u druhého když se to stane,tak už budu vědět

1kacaba1
15. čer 2014

Já mám to samé, ale doktora jsem se na to zatím neptala. Beru to tak, že se nejspíš ozývají srůsty po prvních dvou těhotenstvích.

coreprincess
autor
18. čer 2014

holky a nemohly by to být už ty falešné kontrakce rozpínání vazů či tak něco? je to bolest jako čert a teda po sprše to docela ustalo, ale čekám, kdy to dneska zase příjde

moncasek15
10. zář 2014

Měla jsem to samé ale když jsem měla i vytoky tak jsem měla vždy infenkci museli mi nasadit vaginalni tablety a pak po tydnu bylo vše ok.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru