Točení a bolest hlavy po císaři, máte zkušenost?

bluecate85
6. bře 2016

Holky, co jste mely spinal: taky vas tak ukrutne bolela hlava? Me je doslova na umreni, o jizve nevim, ale hlavu mam na pochodu a huci mi v usich:/ mam teda vysoky tlak, ale je to mozna i ze spatneho usazeni tlaku po spinalu... Nemate nektera zkusenost? Resi se to pak pichnutim krve (jakoby zatky) do patere...
Nebo mate zkusenosti co s tim? Cisare jsem mela v patek dopo, ted je nedele a me je cely den desne...

Diky, K.

lv
6. bře 2016

co post punkční syndom? já ho měla po lumbálce, kamoška po císaři ve spinálu taky. V leže, když jsi vodorovně to nebolí? pokud ne, ukazuje to na něj. Týden jsem trpěla rak, jak nikdy.

bluecate85
autor
6. bře 2016

@lv Jj, to je asi ono, v leze pohoda, jinak peklo... Ale jedna sestra mela neco podobneho a zitra to preda doktorum a anesteziologum.. A jak jsi to vyresila? Ono samo nebo tou krvi do zad?

lv
6. bře 2016

Nepomohlo nic, prý pít colu (má to rychleji pomoci doplnění mozkomíšního moku, který tím vpichem odcházel, což u tebe asi těžko, ke kojení), nic jiného mi nedali. Nejhorší bolest hlavy v životě, horší než porod, malá měla 8m a musela k našim. Ted mám jít na druhou a chci hospitalizaci, mám z toho hrůzu.

bluecate85
autor
6. bře 2016

@lv colu piju takY, nemam jeste mleko, takze muzu... Prave jestli se to nezlepsi, asi by mi to zitra "zazaplatovali" moji krvi. Pry je to uleva do par hodin... Fakt des!!!

bartovka83
6. bře 2016

A nezvedala jste moc brzo hlavu? Me po cisarich vzdy rikali, ze musim ten den po opravdu jen lezet a nemam ani zvedat hlavu jinaj pry mi pak bude spatne.

bluecate85
autor
7. bře 2016

@bartovka83 no parkrat jsem ji zvedla, spise nevedomky, takze i to mohlo ten spinal tak rozjet v hlave?

lv
7. bře 2016

@bartovka83 pravda, prostě se to nesmí zvednout. Mě nechali 20min ležet, a pak pěšky domů. Začalo to druhý den.

bartovka83
7. bře 2016

@bluecate85 Možná, že jo. Švagrová to měla taky a k tomu ještě zvracení. Nikdo prý ji neřekl, že nemá zvedat hlavu. Od druhého dne ji bylo zle jak psovi. Ale už si nepamatuju jestli to přešlo samo, nebo jestli s ní něco dělali.

bartovka83
7. bře 2016

@lv No to je teda síla. To jsem nevěděla, ze se jde hned takhle domů.

smmisek
7. bře 2016

Měla jsem to samé, hrozná bolest hlavy, ulevilo se mi jen v leze, nebyla jsem schopna se postarat ani o malého. Šla jsem na krevní zátku a poté se mi ulevilo. Druhy den ráno jsem nevěděla o bolesti hlavy. Sestricka říkala, že se ti stává dost často a ať si ji určité necham udělat. Nebylo to nic tak hrozného. Takže za mě urcite podstoupit tu krevní zátku. Ať je brzy líp. Myslím, že bez té krevní zátky se Vám neulevi.

akankeo
7. bře 2016

@bluecate85 mam 3 cisare, ale s timhle sem se nesetkala. Mam ale problemy s pateri, pokud bych cely den lezela, mela bych co popisujes. Vzdy sebou od zacatku siju tak abych ulevila pateri. Muze to byt i z toho spinalu, to bez diskuse, ale dost mozna je to jen o tlaku a hormonech, psalas, ze mas vysoky, do toho hormony ted jeste delaj hodne, clovek je casto vedro atd, takze jestli si jeste v porodnici, at se na tebe nejdriv podiva fyzioterapet a zkoukne zada, pokud vylouci zablokovanou pater, tak resit dal, treba to na tu krevni zatku bude. Ja se kvuli kojeni a zavinovani atd hodne prolevam vodou, na jipce sem tentokrat mela 3 a neco konvice a to sem mela cisare kolem poledne a posteli me kolem 8sme na sestinedeli, ale kdo do sebe vodu netlasi si myslim muze mit problem snadno, i kdyz ma ze zacatku tekutiny i z kapacek

bluecate85
autor
7. bře 2016

@akankeo
@smmisek
Holky diky za odpovedi, podstoupila jsem tu lrevni zatku a je to
O necem jinem... Hodne jsem pila, ale vytekal ten mozlomisni mok, tak bych se trapila... Takhle to ustoupilo a snad tl tak zustane, abych se mohla tesit z miminka

akankeo
23. bře 2016

Holky, kdybyste nahoodu nektera nevedela, jak pecovat o jizvu, udelala sem na to pod svym profilem album. Dneska sem uplne nadskocila, znama ceka treti po druhem cisari a nemela tuseni, ze by tu jizvu treba mela masirovat, aby nemela srusty. Ted si stezuje, ze ji to tahne...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru