Třetí dítě. Máte zkušenost s výchovou a porodem?
S manželem jsme se rozhodli, že si pořídíme třetí dítko. Máme dvě holčičky (Nicol Klára 6let a Lenka Pavla 5let) a mimčo 24tt (vypadá to, že to bude kluk, takže Michaell Roman). Nemáte některá zkušenost ohledně výchovi a hlavně porodu třetího dítka? Nechci nikde udělat chybu, aby nebyl rozmazlenej atd.
Ahojky maminy 🙂 ,jak se máte?Tady je strašný vedro,asi budu raděj doma..docela se mi špatně dýchá...ve středu si jdu pro kočárek já se tááák těším 😀
no jsem zvědavá jaké bude letos léto,teď jsou holky ve škole tak je krásně 🙂 vůbec se jim už nechce učit ☹ ani se jim nedivím 😉 starší dcera se už dostala na střední školu...tak už to má za pár
Ahoj klaras,trochu se to tady rozjelo,i když já mám docela smůlu vždycky,když mám čas,tak tady nikdo neni ☹
já už se taky moc těším, až budeme kupovat kočárek a postýlku. Plánujem to na příští měsíc
tak už jsem tady 😉 byli jsme ve městě a je tam hrozně valila jsem se jak hroch...kočárek mám Roan Maritu...jsem nadšená 😀 fakt hodně prostorný a krásně houpe,myslím,že Jakubovi se bude líbit 😉
máme vyhlídnutý od Deltim (snad to píšu dobře 🙂 ), ale nějak se nemůžeme domluvit na barvě, máme vyhlídnutý tři barvy
ahoj mracik, to je taky docela oříšek. Protože, jak říká manžel "musí nám ladit k interiéru auta" a to máme auta 3
klararas..ten můj kočárek trojka není,já mám v úmyslu používat jenom jako hluboký a pak si koupím nějaký sporťák 🙂
Ahojky klararas, fakt stejný datum porodu? tak to je bezva. Já si myslím, že určitě porodím 3.září, protože malá vypadá o čtyři dny menší a 3.září má můj nejstarší osm let 🙂 Já mám na ty náhody docela štěstí, protože ten mladší se zase narodil na Filípkův svátek 🙂
😀 😀 😀 já zas porodím 25. srpna, to má manžel narozky a tak si to naplánoval

ahoj holky 😀