V kolikátem tt jste rodily?
Ahoj maminky, v kolikátem tt jste rodily? Teď v jedny diskuzi jedna maminka rodila v 36tt,druhá taky, další 37tt....... Nikde nevidím, že by někdo rodil tak nějak v termínu a docela mě to překvapuje. Kdy jste rodily vy? Já s prvním mimcem v termínu. Čekám další, tak jsem na to zvědavá.
37+1. Taky jsem neměla sbalenou tašku do porodnice, pak si jí radši po zdejších diskusích sbalila. Zrovna jsem jela na kontrolu do porodnice, tam zjištěny velké problémy (36+4tt) a už mě domů nepustili 😵.
36+0..v 35+4 odešla zátka, 35+5 kontrola, 35+6 zastavování kontrakcí v nemocnici, vypadalo to nadějně...v noci si prokopl bazén a už se jelo na sál 😊
Obě děti 10 dní po termínu, jak doktoři začali strašit vyvoláním, tak se raději uráčily narodit 😀
U obou to od cca 32tt vypadalo že porodim dřív, první 38+0, druhý hospitalizace a napichane kortikoidy v 32tt a porod v 41+0, oba porody přirozené
Ahoj 🙂
1 porod syn - 40tt+2 (2008)
2 porod dcera - 41tt+2 (2011)
3 porod syn - 39tt+6 (2020)

Měla sem termín 8,porodila 17.... vyvolávane,byla jsem absolutně zavřená...teď čekám jak to bude,jsem 38tt...vyvolavacku už nikdy.