icon

"Vyroste" noha po porodu? Nevejdu se už do svých bot?

karolinafm
24. srp 2014

Bylo mi řečeno, že už se nikdy nevejdu do svých bot, které jsem nosila před těhotenstvím... je to tak? Doopravdy noha "vyroste" ? Jak jste to měly vy?

Strana
z2
linnhe
25. srp 2014

Mě se noha trochu zvětšila a do svých bot se vejdu jen tak tak 🙂 a některé boty mi po porodu vůbec nesedí asi se mi změnila klenba 🙂

dokument
25. srp 2014

Nohu mám stejnou jako před těhotenstvím a porodem a nosím všechny své boty i lodičky. Ale jinak jsem celá větší o dvě čísla 😀

kikimaruska
25. srp 2014

Dvě těhotenství a dva porody, boty mám stále stejné lodě a jednu stále větší 😀

zyoma
26. srp 2014

Pred tehotentvim jsem mela vel. 39. Behem tehotenstvi jsem pribrala 9 kilo a po porodu mam nyni vel. 40.

blanka.k
26. srp 2014

Za posledních 8 týdnů těhu jsem přibrala 25kg (celkově přes 40,ale 8 jsem během hospializace zhubla, takže "jen"z 57 na něco přes 90 :P) - klenba to nevydržela.... mám teď širší nohu než můj 100kg manžel ( i když jsem zas hnd zhubla na 57kg), do běžných bot se nevejdu na šířku 😔

mysicka_lb
22. říj 2014

Mně se noha naopak zmenšila a celkově se s přibývajícím věkem stále zmenšuje a zmenšuje! Nechápu to, ale je to tak. Už v deseti letech jsem měla velikost 41 a jednu chvíli to už vypadalo, že ani nebudu moct nakupovat v běžné konfekci. Pak se to nějak ustálilo na té velikosti 41, tu jsem měla dobrých 8 let, až jsem čím dál častěji mohla sáhnout i pro vel. 40. Od takových 23 let mám už jen velikost 40. Čerstvě po porodu jsem se stěhovala, probírala staré boty (myšleno ty ve vel. 40) a s překvapením jsem zjistila, že dobrou polovinu z nich nemůžu nosit, protože jsou velké a vyzouvají se. A jediné boty, které jsem si zatím po porodu kupovala, byly ve vel. 39.

marilyn5
22. říj 2014

Já teda nvm jestli ty boty ňák jinak šijou ale mívala sem 39 a teď mám 37 některé i 36 😀 mám to tak co sem shodila kila po prvním těhotenství.

Strana
z2