Vyvolání porodu nebo si trvat na císaři?
Ahoj holky, chtěla bych se optat, co byste dělaly v mojí situaci.
Jsem prvorodička, jsem 40+4 a podle vyšetření se vůbec nic nechystá, jsem naprosto uzavřená, ani hamiltona mi nemohou udělat, protože jsem prostě zavřená na tisíc západů. Vzhledem k tomu, že máme méně plodové vody, tak mě chtějí nechat přenášet maximálně do 41+0 a pak porod vyvolat.
Já jsem si o tom ale hodně četla a je tam hoodně rizik + když nejsem přeci ani trošku otevřená, tak by to asi ani nemělo cenu ne? Stresovat tělo tabletami, které stejně z 90% nezaberou. Myslíte, že bych si měla trvat třeba raději na císaři? Co jsem četla, tak případy, jako je ten můj, stejně většinou skočí akutním císařem. Já ale nechci ohrozit ani miminko a ani sebe. Zítra jdu na kontrolu, tak se tam chci informovat. Co myslíte vy?
Děkuji za odpovědi.
Tak vyzkousej ricinovy koktejl!
@marcela2222 Mluvila bych především o svých pocitech a obavách, na to se slyší líp a vzájemná komunikace spíš vede k domluvě. Chtěla bych, aby mi někdo fundovaný pověděl o rizicích indukovaného porodu a stejně tak plánované sekce.
Hodně štěstí a pozitivně se nalaď (na domluvu i porod).👍
inak nechapem, preco sa to vlastne riesi, pokial viem, cisarsky rez na poziadanie, ani v CR ani SR nie je mozny, takze ak bude zakladatelka dalej prenasat, prve, co budu robit je , ze bduud vyvolavat porod. Rozhdone by som sa na to naladila pozitivne, citala si len pekne veci a vobec sa nebala o dieta, kedze to prebieha v nemocnici.

@odula určitě jsou k dohledání, hledat to nebudu.