Vyvolávají mi porod. Mám strach

xleni
1. říj 2015

Ahoj. Dnes jsem byla na kontrole s ledvinami, jelikož se mi zhoršil nález a navic jsem mela hodně vysoký tlak, tak se rozhodlo, že mi vyvolají porod, aby se mi nepoškodily ledviny. V porodnici mi zatím dali nejakou tabletku. Bolí me dost v kříži a kostrč, bricho jen trošku. Co me čeká dál? Jak dlouho to všechno trvá. Dneska se to tak rychle seběhlo, že jsem z toho úplně mimo.

ladyhacek
1. říj 2015

mě zavedli půlku v pátek ráno pak jen poslíčky (bolení v kříži) v sobotu ráno zavedli drhou půlku a a za 5,5 hoďky byl venku. neboj 🙂

bajushh
1. říj 2015

Ahoj...narovinu..každý porod je individuální..každá žena to prožívá jinak..ku příkladu mě vyvolávali taktéž..a já si tedy nemůžu stěžovat..Nejdříve Oxytocinový test pak zavedena první tableta..pět hodin bez bolestí..bez jakýchkoliv příznaků blížícího se porodu..v 16:00 přišel dr..dal mi další tabletu..asi v 17:00 první křížové bolesti..první slabší kontrakce...kolem půl 6 kontrakce po minutě až 2..trvající asi 30s...praskla mi voda..a pak nastali větší a silnější...ve 20:39 malej na světě..
Jinak tedy hodně zdaru, ať vše proběhne hladce...;)

klouzek
1. říj 2015

Taky jsem měla vyvolávaný porod a nemůžu si stěžovat.V 9:30 mi zavedli tabletku,v 11h jsem pocitovala první mírné bolesti a v 15:30 byl malý venku.Takže rychlovka

xleni
autor
2. říj 2015

Mám to za sebou! Ve 21 mi praskla voda a chlapeček se narodil ve 3:45 v noci.

elu
2. říj 2015

@xleni moc gratuluju, mě to čeka každým dnem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru