Vyvolávaný porod ve 35. tt. Jakou máte zkušenost?

24. říj 2022

Ahoj. Příští týden, pokud to vydržíme mi budou vyvolávat porod v ukončeném 35tt ( dlouhodobý odtok plodovky, opakující se infekce atd... :( )
Prosím ty co též měly vyvolávaný porod v tomto týdnu o zkušenosti s vyvoláváním. Jak rychlý byl nástup, jestli se zadařilo hned ten den nebo se pokračovalo druhý, za jak dlouho jste měli prcka venku. Je to sice až za týden ale ráda bych se předem poinformovala ne jen u doktorů.
Díky za odpovědi

pomerancik
24. říj 2022

V 10 hodin jsme vypila roztok , ve 12 jsme se smála s kolegyní že jsme tady na dovolené že se necitime vůbec rodit, pak jsem si dala sprchu pak 2 hodiny silné kontrakce a 14:08 byl malý venku

adula000
24. říj 2022

To ti nikdo neřekne, opravdu u každého je to jinak. Někdo porodí za 2 hodky, jiná za půl dne a někdo ani za den ne.

autor
24. říj 2022

Já samozřejmě vím že je to individuální, jen mě to tak zajímalo. Sice se o vyvolávání dá počíst ale až když se přenáší....

jjasmina
24. říj 2022

svagrova rodila v 35tt vyvolavany , dokonce velmi rychle byl malý venku, já ve 40tt a do pár hodin taky venku

beck90
24. říj 2022

Já teda nerodila 35tt každopádně vyvolaly porod až na podruhé. Nejdřív dali tabletu odpoledne, to se nic nedělo a ráno dali druhou a to sem měla kontrakce tak do deseti minut.
Držím palec!

guliii
24. říj 2022

Já rodila 36+0 vyvolaný porod. Po jedné tabletě, bylo to velmi rychlé, hodnotím to jako hezký porod. Cca za 3 hodinky od první bolesti byl malý venku. Měla jsem jen pár malinkých kosmetických stehů.

kackabis
24. říj 2022

Mně vyvolávali v 37+3 a měla jsem kontrakce dva dny. Nechci strašit, ale malý se narodil přesně po 38hodinách kontrakcí po dvou minutách :D podle mě je to prostě hrozně individuální podle toho, jak moc je tělo už připraveno. Někomu se zkracuje čípek už ve 30tt a někdo je zabetonovaný týden po termínu 🤷

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru