Yal gel není k sehnání, nevyrábí se? Co teď?
Přípravek se nedá sehnat, co vám doktoři píšou místo Yal gelu?
Klystýr byla vlastně největší úleva při porodu 😀 Nemusíte chystat vůbec nic-v porodnici se postarají.
A nebo taky ne-jelikož mě ho při druhém porodu ani dát nestihli...
tak já ač jsem o klystýr v porodnici žádala hned co mi začli bolesti (dojela jsem do porodnice poté, co mi praskla voda), tak mi ho odmítli dát, že je ještě brzo a dali až těsně před porodem, kdy jsem měla kontrakce co 2 minuty a to bych nikomu nepřála 😒 Pokud není Yal, příště si klidně koupím věci na klystýr někde přes net v sex shopu a udělám si v klidu domova. V porodnici už nikdy 😠
pořídila jsem a nepoužila, tak můžu prodat. Akorát bych se musela podívat, jak je to s datem spotřeby... 😉
Holky, nám říkali na předporodních kurzech, že Yal má teď výpadek ve výrobě asi až někdy do jara. Takže by měl být nesehnatelný...ale doporučují klasický klystýr, že tě zevnitř i lépe prohřeje, takže to bude všechno pružnější 😉
Něco místo Yalu je, máme to v práci, ale název si nepamatuju...Stejný princip, jiný výrobce..
Kamaradce na tehotenskem kurzu misto Yalu doporucili Salinicke klyzma.Baleni je prx stejne (to znamena asi 100ml).Stoji to kolem 50kc a ucinek pry stejnx.Da se koupit bez predpisu v lekarne.
Mam doma - ale prosly...dala mi ho sestricka ze mu nic neni ze u yalu to neva...ale nestihla jsem ho. Klidne ho nekomu zdarma zaslu.
Misto yalu se da pouzit Baxter, jediny rozdil je, ze jeden z nich peni jinak zaden 😉
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda je nějaká náhrada za yal gel? na kurzu nám říkala ten náze, ale já to zapomněla. Prý to má asi 15 ml a stojí kolem 50 kč v lékárně. Není to Baxter a ni salinické klyzma ☹ díky
@myskakatka Ted Jsem kupovala v Benu lékárně salinicke klysma, 149kc. Mají i na webkach.
@kenza222
Ahojky dekuji,ale nakonec mi dali v nemocnici nějaký gel sami. Už jsem v neděli porodila,ale moooc děkuji za info.
@myskakatka gratuluju k miminku, já si až pak všimla, že už budeš mít asi po 😍 tak hodne zdravíčka

Nic nepíší. Klystýr je zadarmo.