Co si sbalit do porodnice při prvním porodu?
Ahoj holky a damy,jsem prvorodicka,tak mam predúorodni deprese co si zbalit všechno do porodnice muže mi někdo prosím pomoct??Dekuji moc a přeji krásný zbytek dne
@445566 Určitě koukni na stránky tvé porodnice, protože některé poskytují erární košile, některé ne apod. Já v Podolí potřebovala svoje košile na každý den jednu (dostala jsem jen jednu erární hned po porodu), něco v čem budeš rodit (třeba starší dlouhé triko, ušpiní se a budeš ho často oblékat a svlékat pokud budeš často ve sprše, poporodní vložky a kalhotky, 2 ručníky, papírové ubrousky na spodek, kojící podprsenku, purelan na bradavky, župan, pantofle větší (otekly mi nohy), zakladní drogerka (sprcháč, šampon, kartáček, pasta, tyčinka na rty apod.), nabíječku, lžičku (třeba na jogurt), lampička na noc (na pokoji jen velké světlo). Pro miminko stačily plenky a oblečení na cestu, vše ostatní jsme dostaly. Hodí se nějaká dobrota pak na šestinedělí, ale tu může donést pak návštěva.
@safulik ja si brala kapesniky v krabicce. Ty jsou-nebo aspon ja mma ten pocit jeste jemnejsi, nemaji vzorek. Na.to obdobi "nesahejte na me" za me ideal😅😅 jinak ja jeste desingekci na pupik, vlozky do podprsenky, plenky,mast na bradavky
A ja.mela prpblem s hemeroidy tak cipky abych nezblaznila za 3 dny

@445566 ahoj, vcera jsem se vratila z porodnice. Ze vseho, co jsem mela sebou jsem pouzila poporodni kalhotky, intimni gel, papuce, papirove ubrousky na spodek, zupan asi dva x, kdyz jsme sli na vysetreni, dva rucniky, vlozky mi jedny dali hned po porodu, druhe jsem si donesla, pro malou jsem pouzila z domu plenky a ubrousky, a veci, v cem jsme jeli domu, to bylo vse. Obleceni a kremy dala nemocnice. Kosile jejich, protoze byli kazdy den od krve. Nahradni kosile a podlozky byli na fakultce v porube k dispozici na chodbe. Vsechno ostatni jsem tahala zbytecne.