Do Podolí se jde zkoušet registrovat až do 14+6tt?

darxie
12. dub 2016

Ahoj holky, TP dle průkazky mám 10.10, ale dnes ani včera se mi nepovedlo zaregistrovat - někde jsem ale četla, že to jde zkoušet až do 14+6. Je to pravda? Máte s tím někdo zkušenost, že jste se vešly na pozdější termín než je v prukazce a na osobní registraci to nikomu nevadilo?
U Apolináře mají napsáno, že stačí +- 5 dní kolem porodu, tak tam jsem to stihla, ale raději bych to Podolí...

dzogobela
12. dub 2016

@darxie V Podli taky pisou, ze s muzes registrovat na +- 7 dní kolem data porodu, ale musíš být v den registrace minimálně 14+0. Takže když se pak časem uvolní místo třeba 2 dny před tvým termínem, tak se taky můžeš registrovat tam. https://www.upmd.cz/registrace/ tady to píšou u těch volných termínů.

darxie
autor
12. dub 2016

Takže teď se ještě můžu zkusit registrovat na TP o dva dny později, protože dneska jsem 14+1. Nebo teď musím čekat jestli se uvolní nějaký termín?

dzogobela
12. dub 2016

@darxie +- týden kolem tvého data porodu... takže jestli máš termín 10.10., tak se může registrovat až do 17.10. A pokud se uvolní místo, tak můžeš už od 3.10. Jestli dobře počítám. 🙂 Hlídej si tyhle data, ne to, kolikátý si den těhotenství... po 14+0 už jsi a to je podstatný. Klidně se může stát, že se uvolní některý z těchto dnů třeba až za 14 dní... otázka, jestli na to chceš čekat.

dzogobela
12. dub 2016

@darxie Ale já třeba s tou registrací neměla vůbec problém, zmákli jsme to i z mobilu hned napoprvé... Když máš v prohlížeci uložené ty všechny údaje do jednotlivých políček, tak pak jen píšeš první písmeno a klikneš na to, co ti prohlížeč nabídne. Nemusíš to všechno vyplňovat písmenko po písmenku. Ale je důležité aktualizovat stránku přesně v 8:00:00. My měli za 10 vteřin hotovo a ještě v 8:00:30 bylo nějaké volné místo. Tak hodně štěstí.

darxie
autor
12. dub 2016

@dzogobela Mně tam vždycky něco zradilo a už bylo pozdě:D tak snad se mi to zítra povede a na osobní registraci mi pak neřeknou, že to neplatí, když mi to napoprvé nevyšlo:D

tautau
8. led 2020

Mně se teď povedlo dostat bez problémů do Podolí v 29 tt... Mají letos podstav nebo co... plno neobsazenych termínů

janina92
17. lis 2021

Ahojky, mohu se prosím zeptat 🙏 u registrace se počítá 14+0 dne MS nebo podle UTZ? Děkuji, Jana 🌸

dzogobela
17. lis 2021

@janina92 je to jedno 🙂

janina92
17. lis 2021

@dzogobela děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru