icon

Doporučte dulu v Praze či okolí

caarmen
11. říj 2012

Chystám se rodit v Podolí nebo v Hořovicích. Chtěla bych, aby vše proběhlo přirozeně a bez stresu. Proto bych si přála, aby mě doprovázel, někdo kdo se mi bude plně věnovat a komu můžu důvěřovat. Poradíte mi dulu, případně porodní asistentku, se kterou máte dobrou zkušenost? Jak dlouho před porodem jste dulu kontaktovaly?
Díky

dorinek
•
29. říj 2012

@caarmen - ahojky, tak já jsem měla na porod domluvenou dulu http://www.dulaolga.cz/ a byla velká spokojenost 😵 Příjemná, sympatická, je z Úval ale dojede kamkoli do 100 km, takže praha není problém... Maminky ji kontaktují hned na začátku těhu, já jí volala asi ve 3 měs. Je dobré se s ní sejít co nejdříve a pak ještě jednou před porodem. Chtěla vidět i manžela a vyslechnout si jeho názor a jeho představy, aby věděla přesně, co si oba představujeme a jak se cítíme. Několikrát jsem jí i volala a meilovala, vždycky po kontrole, aby věděla jak to postupuje, jestli je vše v pořádku, poslední měsíc drží pohotovost.....Dala i hodně užitečných rad a zároveň je to i laktační poradkyně, takže s Tebou zůstane po porodu na pokoji a pomůže s přikládáním mimča... Opravdu jsem z ní byla nadšená. 😵

caarmen
autor
•
30. říj 2012

Díky moc za tip, takhle nějak bych si to také představovala.

katja77
•
20. pro 2012

Ahoj děvčata, oživuji tuto diskuzi, pokud máte kromě výše zmíněné Olgy ještě někdo dobré zkušenosti s nějakou dulou či PA, doporučte prosííím..... 😉

alanys
•
6. srp 2013

Doporučuji Mgr. Lucii Kašovou. Znám jí z porodního sálu, pracuji jako por. as. v Podolí, tč. na MD a s ní jsem se setkala nesčetněkrát. Výborná spolupráce, na maminky je báječná, má to v hlavě srovnané. Nabízí i laktační poradenství. Opravdu úžasná ženská, má 4 děti, takže bohaté zkušenosti.

shyanne
•
6. srp 2013

ahoj neznám sice já osobně, ale byla mi doporučena. www.dulamonika.cz tak se mrkni sem

speedygon
•
6. srp 2013

Myslím, že holky již dulu nepotřebují 😉

guinea
•
8. pro 2014

Ahoj holky, taky hledám dulu v Praze či okolí. Zajímalo by mně, jestli má některá z vás aktuální zkušenosti...

guinea
•
9. pro 2014

Opravdu nikdo? Nikdo z Prahy neměl v posledních pár letech k porodu dulu? 🙂

marketa233
•
9. pro 2014

@guinea Manžel? 🙂

guinea
•
9. pro 2014

@marketa233 Ten bohužel moc v úvahu nepřichází, z různých důvodů 😒