Existuje porodnice bez striktního kojení každé 3 hodiny?
Je u nás nějaká porodnice, kde se nejede podle těchto zběsilých tabulek,kde se nevyžaduje kojot co 3 hodiny,ale nechávají to na matce a dítěti,kojot na požádání a nebudit spící dítě na kojení ?
Rodila jsem 2x v Opavě a nic takového jsem nezažila...
V Rakovníku kojení nikdo neřešil, ale byla jsem tam s druhým a třetím dítětem, prvorodičku hlídali víc. Ale i když mi vážící zapisovací tabulku dali, řekla jsem, že to dělat nebudu a tím to končilo. Chtěli alespoň počet čůrání, s tím jsem problém neměla.
FN Ostrava, rodila jsem ta. 3x a nikdo neprudil, kojila jsem jak jsem chtěla. Teda pokoušela se přikládat. Jestli jsem vážila, myslím,že ani moc ne. Kdo si to měl furt hlídat.
V Nymburce jsem měla malou nonstop u sebe a v posteli. Kojení doporučovali co nejvíc a pořád
Vážení jen jednou před propustenim. Zapisovat jsem nic nemusela

Teď v Motole, zapisovat a vážit chtěli,ale byla jsem na neonatologii ( dcera byla předčasňátko) takže bylo celkem důležitý mít přehled kolik vypila a jestli nepadá s váhou. Ale minule jsem vždycky zapomněla a pak to dopisovala odhadem 🤦♀️😀 a nikdo nic neříkal, důležitá byla váha při vizitě.