HB nebo Jihlava? I vzhledem k současné situaci.

12. bře 2020

Ahoj, ve které porodnici byste se rozhodly rodit vy? Máte některá aktuální informaci? Rodila jste třeba už dříve některá v těchto dvou porodnicích např. ambulantně? Je šance na nadstandard? Děkuji za jakoukoli, nejlépe co nejčerstvější, zkušenost.

veronikav31
12. bře 2020

První porod byl v prosinci 2015 v porodnici HB-akutní císař, druhý porod byl v roce 2018 taktéž v HB,přirozený,ale tentokrát v době chřipkové epidemie,když byly zakázané návštěvy.Neměnila bych.Nadstandart bývá hodně obsazený,ale mě to nevadilo,byla jsem ráda,že můžu být na pokoji s někým s kým si můžu popovídat. Nevím zda tam jde ambulantně rodit,já měla při obou dětech problém s kojením,hlavně u syna,tak jsem to ani nezkoumala. Třetí porod je u mě vyloučený,ale kdybych měla možnost,tak si vyberu tuto porodnici. Dvě moje švagrové tam rodily taktéž,i kamarádka.Třetí švagrová rodila v porodnici Jihlava v roce 2018,ale byl to plánovaný císař.

hezz17
12. bře 2020

2/2020 jihlava spont. Ve čtvrtek nástup, žádost o nadstandard, v neděli už byl 😀 ale nešla jsem na něj nakonec. Od soboty ráno jsem byla na pokoji sama. Když to jde, nechávají maminky po jedné.
Jinak naprostá spokojenost, jak dál tak sesto.

kakret
12. bře 2020

S nadstandardem nevím ale 2/2020 jsem rodila v HB a super i na šestinedeli to bylo fajn. Už byl zákaz návštěv kvůli chřipce k porodu může tatínek a na šestinedeli taky mohl. Dnes říkal ministr zdravotnictví že k porodu může otec i přes veškerá nařízení co teď platí že nechtějí být tak kruti a o takto výjimečnou situaci otce připravit.

chaira
12. bře 2020

Syna jsem rodila v r.2015 a super, porod jsem měla hodně rychlý a bez problémů, jen jsem trochu bojovala s kojením ale nakonec úspěšně zvládla. Sestry jsou velmi příjemné, ochotné, ale i výjimky se najdou. Dceru jsem rodila v r.2018 plánovaným císařem a to prostředí na operačním sále bych přála každému. Fakt super, i přes můj strach z operace, péče na 100%.

zdencca
3. dub 2020

V Brodě teď nadstart nejde , dávají tam maminky s covidem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru