Jsem v 23tt a nejsem registrovaná v porodnici
Ahojte,
jsem v 23tt a nejsem registrovaná v porodnici. Jsem z Prahy a už mají všude plno. ☹
Co teď?
@medulinek tak v brně sice přijdeš na monitory, vše s tebou sepíšeš, pak chodíš na kontroly a když jdeš rodit, tak prudí stejně se vším znovu 😅
@blahova_andrea ta byrokracie je silena
@vercakomar registrace neni blbost.Preci jen je Praha ohromna a lepsi nevedet jak by vse vypadalo bez registraci....porodnice nejsou nafukovaci.
@medulinek jj, já obě děti jela opravdu jen porodit, takže už komplet otevřená s tím, že se může jít tlačit a toto mě fakt hodně obtěžovalo. jakoby to nešlo vyřídit po porodu? copak bych jim zdrhla třeba při šití? aspoň by odpoutali od té hrůzy pozornost. navíc teda pokud si to tam někdo píše a za dva dny to tam jako není a mám to diktovat znovu? ve chvíli, kdy je mi fakt jedno téměř všechno? 😝
no já jsem jim na to řekla, že se nic od pátku nezměnilo (rodila jsem v úterý) 😀
@blahova_andrea na jo ona nám to takhle nějak asi vysvětlovala, ale my ji to nechteli verit 🙂. Každopádně to je situace cca 5 let zpátky. Tak hlavně, že to nakonec dopadlo dobře, to jak ji vozili sanitkou po Brně asi ničemu neprospelo,ale to se může stát kdekoliv. Jsem ráda, že i zakladatelka se nakonec zapsala, ty registrace jsou fakt stresující. U prvního jsem se myslím registrovala ještě dřív, než mi byl gynekolog ochoten vydat těhotenskou průkazku - s tim,ze přece stejne potratim (byl to takový dobrák). Tak to bylo fakt absurdní.
@dzogobela ja to prave chapu, proto jsem se radsi dal informovala u sestry, tak se zeptam primo v dane porodnici..uz takhle to bude pro me "poprve" a asi i trochu stresujici, natoz aby na me koukali, ze tam nemam co delat..😉

@verena v brně se do porodnic vůbec neregistruje jako v praze 😀 až když s tebou gynekolog ukončuje práci, tak se ptá jakou porodnici sis vybrala a tam tě předá. ale tu dobu má každý jinak. jednak podle tvého stavu a jednak podle svých možností, přístrojů atd. třeba můj si nechává bez komplikací rodičky fakt až do porodu. do porodnice předává tak týden před termínem, tak to už jdeš tam, kde chceš rodit. ale stejně třeba nakonec rodíš jinde. jak psala @absintka19, když je plno, je plno a pokud nemáš dítko mezi stehny, aby tě odrodili na chodbě, tak tě pošlou jinam a je jedno, že se jim tam upíšeš klidně hned po //, že tam chceš rodit