icon

Kterou porodnici v Brně vybrat? Rozhodla jsem se pro Obilňák

vverinka
9. črc 2018

Jsem z Brna a dala jsem si tu práci s maratonem po porodnicích, protože budu mít první dítko a tak chci aby vše proběhlo co možná nejvíce profi. I když ve všech střediscích pracují profesionálové nakonec k mému překvapení jsme se rozhodli pro Obilňák. Ano je to stará budova a méně útulné pokojíčky než například Bohunice nebo zrekonstruovaní Milosrdní,ale personál a vybavenost za trochu toho menšího komfortu stojí. Opravdu umí vyřešit jakoukoliv komplikaci která může přijít. Všichni tam mají velice lidský přístup a i když je to tam taková továrna na děti jak by mohl někdo namítnout jsou velice milý a ochotní
Určitě doporučuji návštěvu bude pro vás a partnera lepší se zde pak zorientovat . Přikládám foto s tím co vše s sebou do porodnice ať už půjdete kamkoliv, určitě se bude hodit 😁

Kterou porodnici v Brně vybrat? Rozhodla jsem se pro ObilňákKterou porodnici v Brně vybrat? Rozhodla jsem se pro ObilňákKterou porodnici v Brně vybrat? Rozhodla jsem se pro Obilňák
ter
Odpověď byla odstraněná
hankaros
9. črc 2018

Na obilnaku jsem rodila minuly tyden druhe dite. Nemohu si vynachvalit hlavne personal jak na prijmu tak na sestinedeli a novorozeneckem. Zbytek je pro mne nepodstatny.

vverinka
autor
9. črc 2018

@hankaros taky mě velice překvapili už tím jak se k nám na návštěvě chovali. Děkuji za příspěvek s takovouto čerstvou zkušeností a přeji hodně štěstíčka s miminkem

alicie_k
9. črc 2018

Rodila jsem tam před rokem, ačkoliv jsem původně chtěla rodit v Bohunicích, protože jsem tam dřív pracovala. Začala jsem rodit v noci a vzhledem ke stopstavu mě odkázali na Obilní trh. A funguje to i opačně, tak jen abyste s tím počítala 🙂
Jinak vše proběhlo hladce, ale péče novorozeneckého oddělení byla bohužel až na výjimky ne moc dobrá...

jipe
9. črc 2018

porody 7/2015 a 1/2018 maximální spokojenost, u prvního mi nejspíš zachránily kojení, přestože porodnice praskala ve švech, tak sestry vydatně pomáhaly

smikri
22. črc 2018

Na Obilňáku jsem rodila 12/2014 a 04/2018 a nezměnila bych své rozhodnutí.Mně i dětem byla poskytnuta 100% péče a i s přístupem personálu jsem byla maximálně spokojena 😉