S největší pravděpodobností budu rodit u apolináře a chtěla bych nasbírat co nejvíc zkušeností. Zajímá mě, zda je možné být již od začátku s manželem, to znamená i během první doby porodní. Pokud to nejde, jak se řeší to, že se tatínek někam pošle a pak se dostaví až na samotný porod?? Jak to jako stihne?? Lze rodit na tom lůžku i téměř v sedě? V podstatě bych nejradši rodila na porodní stoličce asi, ale to mi tam neumožní, tak aby ta poloha tomu byla co nejblíže. Mám obavy z těch boxů co jsou odděleny jenom závěsem. To musí být hrozný slyšet rodit maminu třeba naproti ne? Za všechny užitečné rady budu moc vděčná, díky.
@anetadr Zcela souhlasím, že plán porodu je nej...mě se snažili 4500g malého vyvoat gelem, ale nešlo to...
Tak jsem dva dny čekala na císařský řez, který ale provedl MUDr.Koucký, ten mi moc psychicky pomohl, během celé operace vtipkoval a tak se nemyslela na to, že jde o MOC a nemusí to dopadnout 100% OK. Naštěstí mám už dva týdny zdravého Tomáška. A ač jsem měla tendence reptat že tam 3 dny čekám a nic se neděje, vždy jsem jim důvěřovala a vážně se vyplatí jim věřit a nechat si poradit. Oni to myslí nejlépe s vámi oběma🙂
@chayanita tak to moc gratuluji k podobnému obříku🙂 já na MUDr. Kouckého nenechám dopustit - celou dobu byl naprosto perfektní - povzbuzoval mě a hlavně odvedl úžasnou práci. Dokonce si mě přišel zkontrolovat i na šestinedělí - prý si závažnější případy chodí kontrolovat sám. O šití jsem v podstatě od druhého týdne ani nevěděla - na to, jak jsem byla díky kleštím roztržená to bylo vážně úžasný.
Ahoj holky, nikde se tady nemůžu dohledat informace, jak to probíhá u registrace. Váhala jsem mezi Podolí a Apolinářem a teď se více přikláním k Apolináři, tak by mě zajímalo, jestli je takový nával jako v Podolí, čekání od 5 ráno apod?
Napiště mi prosím svoje zkušenosti, budu vám moc vděčná, děkuju
@azeretka Registruje se od 13 hodin, já šla radši už na 11, lidí tam bylo dost, jelikož jsem se registrovala den před silvestrem a před víkendem a ten den registrovali kvůli tomu na 4 termíny porodu /myslím na každý den 10 lidí/ a řekla bych, že se dostalo na všechny, informace mají na web stránkách apolináře
@anetadr On je vážně profík 🙂 A taky mě před i při operaci uklidňoval a z každý mini komplikace udělal pro mě vtip, jen abych byla klidná... 🙂 A i když jsem pak na chodbě, když mi chodily návštěvy viděla jak jedná s ostatními, bylo to fajn říct si "Tenhle mě operoval..."
Jsem moc ráda, že je tak schopný a dobře se Ti to zahojilo!
Ani já si nemůžu stěžovat, sice to teď bolí jak mi padají stehy, ale podle jizvy vím, že to není odfláknutý
Holky,já už chci snad rodit,když je tam každej tak úžasnej 😀 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, tak to mám za sebou..sice po 2 dnech marného čekání na zapůsobení vyvolávačky, a nakonec po CS, protože můj otvor v pánvi je menší než hlavička mého "drobečka"...ale od 9.4. jsme dva a je to úžasný!!!A úžasní byli i všichni u Apolináře až na jednu sestru přes kojení, která m rozbrečela hned po první noci na norm.oddělení 😀