Porodnice Apolinář. Jaké máte zkušenosti?
S největší pravděpodobností budu rodit u apolináře a chtěla bych nasbírat co nejvíc zkušeností. Zajímá mě, zda je možné být již od začátku s manželem, to znamená i během první doby porodní. Pokud to nejde, jak se řeší to, že se tatínek někam pošle a pak se dostaví až na samotný porod?? Jak to jako stihne?? Lze rodit na tom lůžku i téměř v sedě? V podstatě bych nejradši rodila na porodní stoličce asi, ale to mi tam neumožní, tak aby ta poloha tomu byla co nejblíže. Mám obavy z těch boxů co jsou odděleny jenom závěsem. To musí být hrozný slyšet rodit maminu třeba naproti ne? Za všechny užitečné rady budu moc vděčná, díky.
sluni já ti nic neříkám 😉 no já chtěla Nera,ale tam se vše platí a nejsou připraveni na komplikace
no vše si platíš,jukni na jejich stránky!a i DR mi říkala,že nejsou připraveni na problémy a prevazej do prahy http://www.almeda.cz/
ahoj holky, marti, koukám,že jste si to s mišákem krásně užili. tak malej je hodnej,to se máš 😉
mě už prso přestalo bolet,naštěstí jsem to těma obkladama rozehnala a taky malá dobře odsávala,tak jsem ráda.
jinak v tom kočárku nám malá vydrží spát čím dál tím míň a když jsme někde na delší procházce,tak už jí to tam nebaví a začne brečet ☹ holt by chtěla asi taky už koukat a né tam ležet pod střechou 😠
baru, uvidíš,že se malej zklidní. a ta vojtovka mu třeba fakt prospěje,čtu o tom,jak je to účinný.
Ahoj Kočky,
tak jsme se vrátili z Vojtovky a cvičíme to mačkání pod prsíčkem 😀 Malá má tužší kyčle, ublinkává (tada furt spíš b....e a má ten úklon). Prej na to všechno to zabere. Tak to jsem teda zvědavá. Máme cvičit u každýho přebalení. To by taky mohlo pomoc na jedno kakání denně hahhaha 😀 😀 😀
Nejlepší je se zaregistrovat jakmile budete mít těhu průkajdu je opravdu nával 😉
co vím,tak nával je i v jiných porodnicích, mají vždy jen omezený počet rodiček na den. takže je nutná registrace hned po obdržení těhu průkazky!!!
Tak to přesně s tou rekonstrukcí nevím. Snad na podzim, ale znáte to 😅 Až seženou prachy tak to bude, každopádně nižší počet rodiček už je teď. Baru na nic nečekej a šupajdi.
Ervi, zatím jen to prsíčko, příští týden jdeme na kontrolu a možná ještě něco přidá. Domluvili jsme se, že při každým přebalení. Tak jsem zvědavá, jak budu stíhat. Dnes zatím OK 😎
Ty prsa snad máš za sebou, mě se to u druhého občas vracelo a je to teda děs ☹ ☹
JAni tak to je dobře, že to zatím zvládáš. Já dnes jedu s Nikolkou na alergologii a nákup zítra má velkou oslavu ve školce jako rozlučku. ještě koupit dárky pro učitelky a bude. v noci budu péct a něco chystat. Baru tak ta Um po,ohla to je dobře. uvidíte, že to bude vše dobré.
Myslím na vás a vaše miminka. čauky zatím
Ahojky,
Berunko, to je super, že jsi zaregistrovaná, ale od 8 tt to je teda síla 😵
Dneska jsem úplně hotová, ráno s Velkým na krev (naštěstí manža), pak s Eli na kyčle, já na zubní a teď jsme se ještě vrátili z TBC 😝 Jazyk mám až na vestě.
Dopoledne jsem měla paní na hlídání, to byste mi nevěřili, že jsem si to na zubním užívala!!! 😀 😀 Byla jsem tam jen s jedním dítětem a měla jsem půl hodinky sama pro sebe 😝
Marti, to už teda máš velkou slečnu. To jdete od září už do školy??? To to letí..
Ahoj holky,
od zítřka do neděle jedeme s Ondráškem obšťastnit babičku, tak tu nebudu.Má být hezky, tak se budeme krásně válet na zahrádce.Tak se tu mějte a já se ozvu. 😉
Baru užij si babičky,
Jani jo to teprve bude mazec škola a vše k tomu. 😝 jinak si užívejte krásně den, já se dnes budu pohybovat mezi domovem a venkem jen taková pohoda.
Ahojky,včera jsem byla v poradně a na monitoru a Apolinář má plno až do 7.1.09 docela síla 😅
Není div, berou jen 8 a teď jak se netelefonuje, tak se tam běhá jeden den po akci 😀 😀
Jak se máte v tom vedru?? Docela ráda přivítám nějaké to ochlazeníčko....
Ahojky, tak to je síla jak je Apolinář plný, ještě že jsme to stihly včas 😀
My se máme dobře, začli jsme cvičit Vojtovu metodu. Jak malej hodně brečel, tak nás doktorka na to poslala. Zdálo se jí i, že jde víc k jedné straně a je pravda, že spinká hlavně na levé straně hlavičky.A taky že jo. Má zhoršenou stabilitu a proto je neklidný, hodně se mrská a pláče v kočárku. Jak používá hlavně levou stranu, tak tu pravou má slabší. Tak musíme 4x denně cvičit jeden cvik a prý zaručují úspěch. Je to docela ok, zatím vždy u toho brečel, ale dnes se při tom na mě smál 😀 Tak snad to bude brzo ok 🙂
Jinak ty vedra jsou děsný, už se těšim na zítřek na ochlazení 😎
Barbarku, co cvičíte?? To mačkání pod prsíčkem?? My taky, teď nám k tomu přidala ještě pootočení hlavičky a na bríšku mačkat lokty. Po týdnu jsou viditelné výsledky (i já laik). Hned blinkoší mín. Holt cvičí břicho, co já bych za to dala 😀 😀
Jinak si vzpomínám, že prostřední byl taky děsně uřvanej a řekli nám stejnou diagnózu. Nestabilní a tudíž neklidný. Prej si vlastně neuměl lehnout na záda (trochu divný, co??)
Jinak včera kuchly u Apo kámošku a je tam zase pro změnu nával 😀 😀
Taky se už těším na ochlazení. Jen aby ho nebylo zase moc 😅
Holky tak to se schválně zeptám naší dr v poradně jak to vidí s malým. ale ty fytioter. na palvání říkali OK. už je tu deštivo od noci tak hned lešpí vzduch ovšem na nákupy a chození s mimi to je pěkně blbé a to já dnes absolvuji. Jsem ráda, že jsou vaše miminka hned klidnější a vám je určitě hned lépe. 😉
Ahojky,
Jani jojo leží na zádíčkách, prdelkou na konci stolu a já mu mačkám pod prsíčkem, držim bradičku, druhou ruku mám za hlavičkou a mačkám mu pupík. On zvedá pánev a to asi pomáhá. No vidíš, tak to nám řekli taky, nestabilní a proto neklidný. Zní to zajímavě, ale je to tak. To jsou věci viď.Ale hlavně že to snad pomůže!! 😉

čus Sluni http://www.apolinar.cz/porodnice/index.htm