icon

Porodnice Apolinář. Jaké máte zkušenosti?

sheherazada
11. říj 2007

S největší pravděpodobností budu rodit u apolináře a chtěla bych nasbírat co nejvíc zkušeností. Zajímá mě, zda je možné být již od začátku s manželem, to znamená i během první doby porodní. Pokud to nejde, jak se řeší to, že se tatínek někam pošle a pak se dostaví až na samotný porod?? Jak to jako stihne?? Lze rodit na tom lůžku i téměř v sedě? V podstatě bych nejradši rodila na porodní stoličce asi, ale to mi tam neumožní, tak aby ta poloha tomu byla co nejblíže. Mám obavy z těch boxů co jsou odděleny jenom závěsem. To musí být hrozný slyšet rodit maminu třeba naproti ne? Za všechny užitečné rady budu moc vděčná, díky.

mirunda
3. říj 2008

Cechtek: děkuju - to jsem chtěla slyšet.. 😉 Hned je mi líp.. 😉

cechtek
3. říj 2008

mirunda: vůbec nény zač, etě nějaký dotaz??? 😀 😀 😀

mirunda
3. říj 2008

Mno, protože čekám mimi poprvý, tak mám otázek snad miliardy, takže se asi nakonec stejně nechám překvapit.. 😀

cechtek
3. říj 2008

sem s nima 😉

mirunda
8. říj 2008

Děkuju děkuju Cechtek, ale to by bylo vážně na dlouho.. 😉 Ale až bude něco, co mi bude připadat prapodivné, tak určitě písnu.. páč v okolí nikoho těhotnýho nemám, tak co si nepřečtu, to nevím.. 😎

luciakubista
8. říj 2008

holky, tak ja to mam za sebou. Inak apolinar super, bola som max spokojna, hlavne na sale, vsetky porodne asistentky a lekari boli super. Sestinedeli si takisto chvalim az na par sestier (por.asis.),ale inak vsetky sestry s novorozeneckeho boxu boli bajecne 🙂 😉 😀 😅

mirunda
8. říj 2008

Gratuluju moc moc moc!!!

janah.
8. říj 2008

VELIKÁ gratulace!!! 😉 Kde jsi ležela a jak zvládáš??

tanuki
8. říj 2008

Jé Luci, tak i ty už? 😀 člověk je 3týdny bez netu a miminkama se to tu jen hemží!

kacatko03
9. říj 2008

Ahoj holky, mužu se zeptat jak je to s předporodníma kurzama u apolináře? kdy se objednat jak dlouho to tvrvá event. kolik je sezení atd??? děkuju

jinak gratuluju k miminkum... 🙂

tanuki
9. říj 2008

Kacatko, už můžeš volat - já volala ve 32.tt a už bylo totálně plno..

kacka.va
9. říj 2008

kacatko: my byli asi ve 36 týdnu a mám dojem, že jsem to objednávala asi 2-3 týdny předem. Já byla jen na tom zkráceném

leryl
9. říj 2008

kacatko:já byla na jedné 2h,objednávala jsem to asi měsíc předem,ale mají ještě delší kurz asi 3x2h.

tanuki
9. říj 2008

leryl, to jsi měla štěstí! nebo já smůlu? 😀

Máte někdo zkušenosti s monitorem v sobotu? Jaká je optimální hodina tam jít? Ve všední den se snažím na tu osmou - na půl mi to jaksi ještě nikdy nevyšlo a i tak je to velmi dobrá doba..😉

janah.
10. říj 2008

Tanuki,
myslím, že v sobotu budou dělat monitor na sále. Takže pokud to tak je, tak to bude v poho. Aspoň si to tam pěkně okoukneš a uvidíš, do čeho jdeš. Koukám, že se Ti to pěkně krátí, tak držím pěsti. Pak písni, jak jsi to zvládla 😀

martinka79
10. říj 2008

krásný den hly nějak jsem toho měla te´d dost. gratulace lucii.

my plazo-lezeme všude. 🙂

janah.
10. říj 2008

Ahoj Marti,
už jsem si říkala, co s vámi je... My neplazo-lezo. My hami, hami. Už jsme to vytáhli na 7,75, takže budeme brzdit haha. Co jinak?? 😉

luciakubista
10. říj 2008

ahoj holky, dekuji za gratulace, POmalu si zvykame,ale Eli je tak hodna,ze jsem zatim v pohode. Mlicka mame dost a nic nas zatim netrapi
jo tanuki,ja uz jsem po tom 😀
holky ja rodila na dvojce a lezela jsem na P3 pokoj c.8.
Bylo to docela fajn.
😅

martinka79
11. říj 2008

Ahojky Jani neboj nikde jsem se neztratila, ale měla jsem problémy s Nikolkou ve škole. (písnu ti IP.) no a jinak my máme 7555g a 774cm. máme dva zuby a začínáme hamat také vše. co se týče skleniček nic moc to mu nejede domácí je lepší a ještě lepší to co nedoporučijí či zakazují.jinak prsa ty bere klidně předem a nevzdává se jich. mlíčka mám dosti dost. 😉

cechtek
13. říj 2008

luciakubista: gratulejšn, já byla na stejném oddělení na pokoji 7 😀

kacka.va
13. říj 2008

marti: teda 774 cm, 😀 😉

mirunda
14. říj 2008

Budeme mít hooolčiiičku!!!!!!!!!!!!!

janah.
14. říj 2008

Tak ať Vám to vyjde a vše je v pohodě. 😉 Máš to potvrzený z velkýho ultrazvuku?? 🙂

mirunda
14. říj 2008

Děkuju.. jj, dneska jsme byli.. celý ultrazvuk jsem probulela.. 😀 Bylo to kráááásný.. ale hlavně, že je všecko v pořádku.. jsem moc ráda, páč přítel je ze 4 dětí a všechno to jsou kluci.. 😀 😀 Takže se tady ta holka rozhodně neztratí.. 😀

martinka79
14. říj 2008

Kčko tedy to sma nevím, že mám doma takovou kládu. 😀 😀 😀 samo jen 74cm nebo že by 774 mm. to by také šlo. 😀
MIru gratuluji k potvrzení holčičky to bude žůřžuž a rozmazlovačka. 😉

janah.
14. říj 2008

A těch hadříků na nakupování a pomuchlování 😀 😀 😀

mirunda
15. říj 2008

To teda bude.. 🙂 A holky, určitě si umíte představit, jak se na to nakupovaní hrozně těšííííím 🙂
A mimochodem, ultrazvuk jsem podstoupila přímo u Apolináře, byla jsem objednaná na 10hod a dovnitř jsem šla až v 10:47!!!!!!!!!!!Tímto je tedy nechválím.. ☹ Nepochopila jsem tedy pointu objednání a mají u mě malé významné minus.. :(

kacka.va
15. říj 2008

mirundo: to je divný, já byla taky na 10 a šla jsem asi v 10,05, tak to tam asi zrovna zkonili, když jsi tam byla.
Marti: 🙂

mirunda
15. říj 2008

Možná,že to byl prostě pech.. ☹ Ale i tak to stálo za to.. 😉

kacatko03
15. říj 2008

Ahoj holky...tak uz tyden lezim u apolinare na riziku...a jsou tu moooc hodny....prvni tri dny jsem lezela na predpokoji na sale č.2 a teda reknu vam ze miminka se rodi o sto sest hlavne v noci teda to je jak na bezicím pase...

jinak nemáte nekdo zkusenosti s predcasným porodem? jsem ve 28 4tt a otevrená na dva prsty tak zastavuji porod kapackama aby nerozbehlo vic...

Strana