Porodnice Jihlava nebo Havlíčkův Brod?

samanta001
24. bře 2015

Chtěla bych se zeptat jaké jsou Vaše zkušenosti s porodnicí v Jihlavě nebo Havlíčkově Brodě. První dítě jsem rodila v Havl. Brodě a byla jsem moc spokojená, ale Jihlavu mám blíž a poslední dobou na ní také neslyším moc negativních zkušeností, tak se rozhoduji zda neudělat změnu. Děkuji za jakékoli rady 🙂

naomi6
24. bře 2015

Ahoj, první dítě jsem rodila v Havl Brodě na doporučení své sestřenice. Bylo to před 4 roky. Měla jsem rychlý porod, žádné komplikace. Porodnice super, ale novorozenecké mě dost zklamalo. Nikdo si nás tam nevšiml, neměla jsem teda žádné problémy, tak možná proto, ale už bych tam nechtěla. Sestry nebyly teda moc vstřícné a vadil mi způsob koupání miminek. Nevím, jak teď, ale za mě se myly v umyvadle pod tekoucí vodou, takže sis mimčo nemohla v klidu položit, no děs. Navíc tekla skoro studená voda, takže malá byla promodralá....Druhé dítě jsem rodila v Jihlavě, je to rok a naprosto perfektní. Nejen že je to tam opravdu krásně zrenovované, ale hlavně přístup všech byl úžasný a byla jsem max spokojená. Všichni byli milí, i když jsme přijeli v jednu ráno 😉. Pokoj, kde jsem rodila, byl jako v hotelu, byla tam i plazmová televize, ale tu jsem teda nevyužila 😉. Takže za mě rozhodně Jihlava! Držím palce 😉

pavlapl
24. bře 2015

Já jsem rodila 3x v Brodě a neměnila bych. Bydlím sice cca 5 minut od Jihlavské nemocnice, ale nikdo by mě tam nedostal. Chodila jsem tam při prvním a druhém těhotenství na různá vyšetření a horší přístup jsem nikdy nezažila. Nehledě na to že v Jihlavské porodnici není žádná laktační poradkyně a je běžnou praxí propouštět miminka s dokrmem i když to není zapotřebí.

elialen
26. kvě 2015

Volila jsem Jihlavu a nemohla jsem dělat lépe 🙂 . Měli tam i laktační poradnu a s kojením mi neustále někdo pomáhal. A přístup PA i lékařů byl parádní. Za mě vždy jen tam.

mitch_ik
29. kvě 2015

Také budu volit Jihlavu. Strach z neznáma bych měla stejný kdekoliv jinde 😉.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru