icon

Porodnice Mladá Boleslav. Zkušenosti?

barborka1996
1. bře 2020

Holky je tu některá, která rodila v nedávné době v Mladé Boleslavi? Názory, zkušenosti? Mám dva měsíce do porodu a mamča mě furt přemlouvá ať jdu jinam. Nebo doporučení na nějakou jinou nemocnici? Jičín atd.? Děkuji.🤗

alena2109
•
1. bře 2020

Ahoj, já v MB rodila před rokem a za mě v pohodě 🙂 Přístup se za poslední roky, kdy jsem tam byla se synem ( 2016) změnil a dle mého k lepšímu.

miba10
•
1. bře 2020

@barborka1996 co člověk to názor. Já tam sice nerodila, ale rodila tam kamarádka a co vím, tak bych radši porodila v sanite 😂mě se všeobecně příčí klaudianka kuli přístupu k pacientům. A to ne jen v porodnici. Takže já pokud mám možnost volby, tak se špitálu snažím vyhnout.

denny27
•
1. bře 2020

Jestli to nemáš daleko, koukni na JBc.
Já tam rodila 3x. Oddělení šestinedělí super.
Oběd ti nosí na pokoj, sprchu i záchod máš taky uvnitř. Na pokoji jsou jen 2 maminky..

barborka1996
autor
•
1. bře 2020

@miba10 právě Klaudiance všeobecně se snažíme celá rodina vyhnout taky 😁 proto mě mamča prosí, ať rodim jinde. 😁

miba10
•
1. bře 2020

@barborka1996 no já věděla hned ze tam rodit nechci. A taky jsem rodila jinde 😊

flowerkacrochet
•
1. bře 2020

Ahoj já rodila ale už v 2015 ale nešla bych tam znovu🙂
Mám raději přirozenější porody bez všech urychlováků atd.

alena2109
•
1. bře 2020

@barborka1996 u porodu jsem měla asistentku, která byla fajn. Vždy jen přišla, koukla a zase odešla, takže jsem tam mohla být sama s manželem. Na závěr přišla lékařka a také moc milá... Po porodu mi ihned dali dcerku k sobě. Měření, vážení atd bylo až po dvou hodinách, koupání až druhý den ráno. Na vše se ptali, zda souhlasím atd. Žádné léky jsem nedostala a nechali porod plynout.
Na odd šestinedělí byly také fajn sestry ( výjimka se asi najde všude 🙂 ), snažili se pomoci s kojením, s péčí atd.

Co by si zasloužilo vylepšit, tak jsou pokoje a jídlo.

Jinak pokud si mohu vybrat, tak se také snažím Klaudiánce vyhnout. Např. na ORL jezdím se synem raději do Prahy, než abych šla tam. Ale upřimně, nedokážu si představit jet s bolestma až do Jičína.

ellias
•
2. bře 2020

Já tam rodila 01/2018 a teď (aktuálně 38tt) pojedu do JBC. Ne, že bych nebyla spokojená s personálem, ale prostě mi vadily ty pokoje bez koupelny a šíleně vrzající postele. Takže já už tam znovu rodit jít nechci.
Navíc mě po porodu ani jednou nekontrolovali.

lavita
•
3. bře 2020

já mb už nikdy, osobní zkušenost. pak 2x jičín a zkušenost výborná