Porodnice Ostrava Poruba, budu ráda za zkušenosti

tublatanka
9. lis 2013

Dobrý večer, budu ráda za zkušenosti z této porodnice, u císařského řezu, i opakovaném. Předchozí děti jsem rodila v jiné, ale ze zdravotního hlediska mám volit tuto,budu ráda za poznatky,děkuji

iponek
10. lis 2013

Ahoj ,jsem Porubačka a do Porubské porodnice bych došla pěšky ,ale za mě ne . Pravda je ta ,že tam jsou velmi dobře vybaveni na miminka ,která se narodí s nějakým problémem ,ale i přes to ne . To raději bych nechala miminko po porodu pak tam převést . Ale ty možná zrovna narazíš na bezva přístup . Tak se drž a ať jste s miminkem v pořádku .

petrajurinova
10. lis 2013

@tublatanka já jsem obě děti porodila v jiné porodnici, v Porubě jsem se byla podívat a "seznámit" se s porodnicí a na jakoukoliv otázku paní která nás provázela reagovala buď "to pro Vás není podstatné to vyřeší personál", nebo se mnou mluvila jako s absolutním idioetem - celkově jsem měla ze všech kolem dojem, že je vlastně přítomné těhotné a čerstvé maminky strašně obtěžují, tak jsem si vybrala porodnici, kde se ke mně chovali slušně jako k člověku.

tublatanka
autor
10. lis 2013

@iponek Ahoj,děkuji za názor. Své dvě dcery jsem rodila v naší menší okresní nemocnici,u druhé byl problém a v OV skončila,já tam pak jen jezdila s mlékem. Ale jelikož mě čeká třetí císařák,tak mi menší porodnice nejsou doporučovány,tak mi spíše jde o operatéry a doktory.

lucenek
10. lis 2013

já tam rodila a vše OK....sestry lékaři...PA na sále i dr.....

lenkalenulka
10. lis 2013

Ja jsem tam rodila mela jsem vyvolavacku aa byla jsem maximalne spokojena a pece o novorozenatka je tam na spickove urovni, urcite nazor maminek ktere tam ani nerodili neni objektivni... nemas se ceho bat, moje dve kamosky tam mely akutniho cisare a vsechno v poradku... jak ja rikam kdo chce psa bit hul si najde😉

domka1
13. lis 2013

@tublatanka V Porubě jsem rodila letos v červenci. Byl to můj 2. císařský řez - plánovaný. Byla jsem maximálně spokojená,přístup lékařů i sester perfektní. PokuVás zajímá něco konkrétního,ráda odpovím. Opravdu ráda na tuto nemocnici vzpomínám.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru