Porodnice Písek. Jste s ní spokojeny?
jak jste s touto porodnicí spokojeny
juuu to je otazek ..latkove plenky v zadnem pripade jsem proti tomu vyjde to cenove stejne a myslim ,ze je to pak studi akorat je to vice ekol..jinak predporodni kurz jsem navstivila pri fifovi jen jednou a vubec me to nevzalo ,ale premyslela jsem ,ze bych mohla chodit treba se neco zmenilo a bude mi to bavit..kocarek po filipkovi nemam dneska jsem si dovezla kocarek nakonec uplne jiny nez jsem chtela je pistaciovy s cernou a da se tam dat i ta sedacka a tak je to ox-ford..jinak holky co ja mela po fifovoi sem vse prodala,takze kupuji nove a mama nemas treba po malym monitor dechu ja ho nechci od nekoho cizyho,aby fungoval a novy stoji pres dva tisisce tak shanim od nekoho komu bych verila
joooo na ty plenky no ja si to rada poslechnu treba zmenim nazor,ale i kdyz si teda predstavim jak to musim vyvarovat a prat a zehlit ,tak asi nezmenim 😅
jeudi: dneska se už nevyvařuje. Já tě nechci přesvědčovat, já jen, že se tam chystám, tam mě napadlo se zeptat.
Tak monitor dechu nemám, ale můži se ti zeptat. Mělo ho příbuzenstvo.
Ted jen prodávám chodítko 3 v 1 od Fishera mám ho na bazárku.
A klučičí oblečení , možná by bylo něco Filípkovi.
A na cvičení jsem chodila a byl to super čas. Cvičila Martina Galasová( už to nedělá). A začít můžete vždy
uz ho mam v albu,ale holky ja mela se znamou domluveny jiny,a dnes sem ji napsala,ze mam jiny ze se ji omlouvam,jee a ta mi dala jaka jsem krava..strasne mi to mrzi..tak mam dnes zkazenou naladu ☹ a evi chodit muzem kdykoliv a mama kdo to cvici ted??holky nechcete se sejit nekdy??
Mony hlavu nahoru, to je asi ta 3 nehoda. Kamarádku to přestane bavit.
Někdo jiný, ale nevím kdo. Při Pavle už jsem nechodila.
Sejdem a mohly by jsme na tržišti, mají už i nové sezení a já tak i zaparkuji
joo to jsi hodna a kdy budes mit cas??jak mas stare deti??muzou si spolu hrat kdyz vemu filipka byli mu tri..a si kurak ci nekurak? 😎
Tomáškovi je 4,5 a Pavla 1 rok a 3 m a máš to v v pasu u fotky. A jsem nekuřák . A ty
ja jsem kurak bohuzel 😒 koukala jsem ti do alba a koukam ty si asi taky hodne mlada mamina vid??
ja jo ja jsem primo z pisku bydlim kousek od nemocnice 😉 takze v pripade nouze bych tam stihla dojit i pesky 😀 a ty si tenkrat psala ze bydlis nekde mimo pisek ne?
jeee to bude fesak vid?ja fifu striham sama masinkou to je rev vzdycky 😖 to si pak muzem pokecat ja znam taky nake lidi s protivina a okoli

mama: to já mám taky hodné obě. A jsem za to ráda.
jeudi: nemáš v plánu používat látkové plenky? Zjistila jsem, že bude příští týden v Písku přednáška, tak se chystám a hledám někoho, kdo by třeba chtěl jít se mnou.