Porodnice Praha. Jaké máte zkušenosti?
Hezky vecer 🙂 chtela bych zalozit diskuzi o prazskych porodnicich...s jakou mate jake zkusenosti,kde jste byly spokojene a co Vam kde vadilo? Ja rodila prvni dite v Motole a vseobecne jsem spokojena byla, ted zpetne vim, ze u druheho ditete bych nektere veci chtela jinak ale mam dojem,ze zadna z prazskych porodnic neni uplne takova,ze by me, rekla bych relativne skromne a pochopitelne pozadavky, byla schopna bez problemu dodrzet (manzel u porodu od zacatku do konce, samostatny porodni pokoj, nedelani rutinnich zasahu, neodvazeni ditete po porodu, pripadne mozny doprovod tatinka, kdyz bych ja nebyla schopna se starat, slusne sestinedeli s pokojem max po 2, sprchou a zachodem na pokoji)
@snehulacek1 v Podolí byl chlap celou dobu semnou jelikož mě rovnou dali na porodní box kde je ve sprcha, WC a pokoje jsou velké, žádné zástupy doktorů, chodí jen PA, s monitorem jsem se mohla pohybovat, porodní polohu jsem si volila jen dle sebe. Bonding automaticky, dítě nikdo bez nás nikam neodnesl.Sanitar mi odnesl věci na pokoj, který byl úplně nový a pro dvě, vlastní sprcha wc na pokoji, stejně jako přebalovací pult, velké umyvadlo kdybys chtěla mimi koupat . Miminko jsem měla celou dobu u sebe a nikdo mi ho nechť vzít abych si odpocinula. Každopádně vždy je vše jen o lidech.
@snehulacek1 V Podolí na porodním sále WC a sprcha, soukromí, hodně prostoru, CD přehrávač, míč (a možná i další vychytávky). A myslím, že i tatínek tam může být celou dobu.
@montelvina říkám co mi řekla doktorka,neb jsem se na to ptala
@snehulacek1 ahoj,já v Krči rodila v červnu,tak se stačí zeptat a já na cokoliv ráda odpovím . 🙂
@lennus Zdravím, a prosím jak je to s tou dulou, ta se nějak předem objedná a zaplatí, funguje to jako služba komukoli..? Děkuji 🙂
@andrea_andrea Ano, měly jsme smlouvu, záloha předtím a pak zbytek po porodu.
dulamonika.cz

Bulovka - tatínka na hekárně můžeš mít jen v případě, že jsi na pokoji sama, jsou dvoulůžkové... Já rodila nakonec vyvolaně,měla jsem v noci smůlu na protivnou sestru a paní, co zabrala všechny monitory, takže když ráno přišla doktorka, tak tak jsem stihla manžela zavolat... A u samotného porodu mě nakonec donutili na kozu, i když jsem protestovala. Personál byl ale milý, miminko mi nechali u sebe, jen chvíli po bondingu jsem byla na jiném pokoji, protože šestinedělí bylo plné, ale to bylo pár hodin. Úžasné tam byly hlavně sestřičky, co se starají o miminka, se vším poradlly, až na jednu, která prohlásila, že jsem teď matka a na můj dotaz, co s plínkou, když je moc velká (já nikdy mimčo v ruce ani nedržela 😀 ) mi řekla, že jsem matka a basta. Takže shrnutí - jsou asi příjemnější porodnice, ale Bulovka ještě ujde 🙂