Porodnice Roudnice nad Labem, kdy jste vybíraly polohu?

90janka
25. dub 2017

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat někoho, kdo má za sebou zkušenost s porodnicí v RCI n/L, kdy jste si vybíraly porodní polohu? Museli jste jít na kurzy, nebo jste se rozhodli až na místě? Láká mě bazének nebo to jejich křeslo.

http://www.borcad.cz/porodni-postel-ave-porodni...

arnostek
25. dub 2017

Taky by mě to zajímalo, za pár týdnů se tam chystám k registraci i na kurzy.

90janka
autor
26. dub 2017

@arnostek Já vůbec netuším, jestli se na kurzy dostanu, i když to může být přínosný. Spíš by mě zajímalo, jestli musím mít nějak plán porodu předem nebo stačí říct když dojedu do porodnice jak to chci?

bezradna
14. črc 2017

Ahoj, já tam rodila 2x, poprvé 2014, podruhé 2016. Pokaždé jsem si zvolila polohu až při porodu ( vždy jsem byla na tom polohovatelném křesle), všichni byli nápomocní. U druhého jsem, díky velikosti a abnormální rotaci, měla problém syna vytlačit a na tom křesle jsem vystřídala snad vše, co šlo, včetně tlačení v sedě, na bobku, na boku, v leže.....
Žádný plán jsem neměla, ono je to stejně při samotném porodu úplně jinak, než si to člověk představuje a tělo samo si řekne, co je příjemné, a co ne (já např.nemohla ležet, bylo mi to šíleně nepříjemné). Ono je to v Roudnici takové rodinné, myslím, že stačí říct PA, pokud máte nějaké speciální přání.... Všichni se snaží vyjít max.vstříc, pokud to je aspoň trochu reálné.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru