icon

Porodnice Slaný, Mělník, nebo Litoměřice?

berev
6. únor 2013

Ahoj, chtěla bych poradit dle Vašich zkušeností...Slaný, Mělník, Litoměřice...? Díky za Vaše zkušenosti.

rnika
•
1. bře 2013

Co třeba Slaný, Mělník, Kladno ......??? Bohužel moc neporadím 😢 ale ráda se něco dozvím.... 😉

marmonter
•
1. bře 2013

ahoj taky mám termín 18.7. 2013 chtěla jsem jít do Brandýsa ale ten je už zavřený tak jem se pak rozhodla pro Neratovice ale po diskuzích a fotkách jdu do Mělníka.Je nově zrekonstruovaný a slyšela jsem na něj jen samou chválu a vypadá tam to moc hezky a není to tam ani drahý oproti jiným nemocnicím Tak snad jsem ti trochu pomohla 🙂

myskyva
•
18. bře 2013

Rodila jsem 2x v Litoměřicích a v obouch případech jsem byla spokojená a neměnila bych 🙂

maylis
•
19. bře 2013

Dneska jsem byla na předporodním kurzu ve Slaném a ten mě odradil tam rodit a přehodnocuju volbu na Mělník, i když to mám dvakrát tak daleko. Mělník získává čím dál lepší pověst (předstihuje vstřícností už i vyhlášené alternativní Neratovice) a jestli je pravda, co píšou na jejich webu, tak jdu do toho 🙂 Kamarádka zná mělnickou paní primářku a doporučuje ji jako osvícenou ženu, která sleduje moderní trendy. Navíc mi tuhle porodnici doporučuje i moje dula, takže tu hodinovou cestu tam snad nějak vydržím ...