Jake mate zkusenosti s porodnici v Podoli, P4??? Hodne jsem o ni premyslela a ptala se a bohuzel mi asi 6 lidi uz reklo, ze je v Podoli hrozne dlouho nechali cekat na normalni porod a pak jim udelali cisare 😒 Tak nevim, co si o tom myslet. Mate s touto porodnici zkusenosti??? predem moc dekuji za vase nazory 😉
@xvitk101 kdyz jsem zacala rodit, tak jsme do podoli volali a bylo nam receno, ze maji uzavrene saly a at si zavolame zachranku, ze info o plnosti jinych porodnic nemaji :-/ ale asi zalezi, na koho v tom telefonu narazis a je to 2 roky zpatky. Preju, at ti to vyjde a malovani preckas 😉 Mne to o jeden den nevyslo, ale ja prenasela skoro 14 dni 😀
@verbalinka aha, no já bych musela rodit o týden dřív, ale pač se to asi zatím nechystá a čekám první, tak snad přečkám do 20.6. 🙂 1 den to je docela pech...
@xvitk101 já měla sbaleno také vše, ale nakonec mi to bylo naprd, protože porod skončil císařem a partnera pak poslali se všema věcma domů. mohl mi tam nechat akorát tak kartáček se zubní pastou a ručník... když mě z jipky převezli na normální šestinedělí, tak jsem byla pořád bez věcí a musela jsem čekat na návštěvní hodiny - partner seděl v hale a čekal na návštěvní hodiny - když to zkusil dřív, tak ho sestra vyrazila
Ahoj holky, mohu se zeptat k registraci - vím, že je tu na to samostatná diskuse, ale nějak mi přijde, že tady je živěji - když musím být 14tt+0 - znamená to podle MS, nebo podle ultrazvuku? U mě se to tedy liší jen o 2 dny, ale stejnak nevím, zda tam jít zítra, nebo v pátek. Díky.
@beisis @karol84 Holky, díky moc. Pro mě je to jen záložní registrace, toužím po tom rodit v Neratovicích, jenže kdo ví, jaké budou sněhové podmínky v prosinci a jestli tam budeme s to bezpečně dojet... A v Praze se prý asi nejpřirozeněji dát odrodit v Podolí, tak proto tam jdu. Nejsem z toho moc nadšená, přijde mi to celkem nedůstojné (myslím to čekání na registraci), ale pokud se tam dá odrodit "pěkně" bez zbytečných zásahů a nutnosti se s někým hádat, tak to asi za to stojí...
Jinak co se týká podolí já mám riziko předčasného porodu. Teď jsem tam týden ležela na P3 a můžu říct, že si nemůžu na nic stěžovat. Všichni byli ochotný a opravdu se snaží pomoct. Když to srovnám s Apolinářem, tak to je jak nebe a dudy. Protože u Apolináře jsem neměla ani čtvrtinovou péči, když jsem čekala prvního syna a přijela jsem s problémem.
Tak jsem se dneska byla registrovat. V 5:40 jsem byla šestá, pak dlouho nikdo, a pak snad až po šesté a kolem 6:30 přišli další 4 lidi. Takže i v 7h byla 2 místa volná... Jenže kdo to může vědět předem, že... Jinak židlí bylo asi 9, ale dá se sednout i na takové prostorné výklenky, takže nemusíte mít obavu, že si nesednete. Po té sedmé to v kartotéce nešlo zas tak bleskově, jak jsem měla pocit z některých popisů zde, tipla bych, že tam každá mamka byla tak 4-5 minut, takže pokud jste třeba desátí, počítejte s časem tak do 7:30, 7:45. Jo a nechtějí občanku, jen těhu průkazku a kartičku pojišťovny. Zapsat vás může i třeba manžel, mamka, nebo ségra, nemusíte tam osobně, když jim tyhle věci dáte.
Ahoj holky,
mám věcný dotaz - když už začne porod, kam přesně v porodnici jde ? Rovnou do 4. patra k porodním sálům ? Tam je příjem ?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@hlavinka Díky, snad přečkáme to malování a Podolí nám vyjde. Dle slov pana doktora to vypadá, že zatím chvilku vydržíme 😉
Dyštak dám vědět, co bylo k dispozici, ještě se to prý liší oddělení od oddělení.