icon

Porodnice v Ústí nad Labem nebo Litoměřicích?

mayarengie
1. srp 2013

Čím dál častěji přemýšlím jestli jít rodit do ústecké nebo litoměřické nemocnice...pár let zpět bych se vůbec nerozmýšlela, ale v současné době mi přijde litoměřická lepší volbou. Bohužel jsem na internetu našla po málu aktuálních zkušeností, tak se chci zeptat vás holky...jaký je váš názor, zkušenost nebo volba?

luci.sv
•
7. srp 2013

Ahoj, já měla rodit UL, z důvodu uzavření porodnice jsem ale musela rodit v Děčíně.... Dnes, kdybych si měla vybrat, tak Litoměřice... Hlavním důvodem je kojení... Zde v UL platí, porodit, přibrat za každou cenu a pustit rychle domů....pokud mimčo nechce prso, nebo nebaští tak, jak má, tak první co sestra v UL udělá je, že přinese lahev s umělkem a šoupne jí mimču..v LTM i v Děčíně dělají maximum pro to, aby maminku rozkojili a aby mimčo baštilo tak, jak má, prostě kojení je na prvním místě...já měla taky veliký problémy, kojila jsem přes kloboučky, ale kojila....nicméně, jestli čekáš, že sestry na šestinedělí budou hodné a milé, tak na to nespoléhej...vždycky se najde sestra, která je příjemná jako vosina v zadku....to ale můžeš ležet kdekoli 🙂. Ale jinak když to shrnu, tak ve výsledku ti v onen den bude úplně jedno, kde rodíš, hlavně ať ti někdo pomůže 😀, tak přeju správné rozhodování a hodně štěstí u porodu 🙂