Pražské porodnice. Kde jste rodily a jak jste byly spokojené?
Ahoj holky,
mě nejvíce zatím oslovil Apolinař nebo Podoli, ikdyz nejblíže mám Motol, ale rodila tam mamky kamarádka a prej hrozny přístup.
Dejte mi prosím vědět!
Vím, ze už se musí přihlašovat ve 14.týdnu...
Což mi přijde extra brzo.
Děkuji
Kate
@catellen Myslím, že tam pořád ještě je a že jsem na ni měla také 1x štěstí. :D Vysvětlovala věci jinak než ostatní sestřičky a když jsem se ozvala, tak se děsně čílila. Jinak všechny ostatní sestřičky i páni doktoři ohromně milí a profesionální, vše ukázali, vysvětlili.. Je tam zvlášť sestřička pro miminka a sestřička pro maminku, což ocení zvláště prvorodičky. 🙂 Muž tam mohl zkusit koupat miminko se mnou, během návštěvy, sestřička mu to také ukázala. 🙂 Pokoje jsou po 2, koupelna a sprcha a toaleta pro 2 pokoje. Motol jsme měli nejblíž, byl jasná volba a byli jsme naprosto spokojeni. Muž mohl i na JIPku, hned v den porodu - měla jsem plánovanou sekci, koukal přes sklo(měla jsem lokální umrtvení) a stihl i první přiložení k prsu na JIPce. Dodnes na to s nadšením vzpomíná. 🙂 Pak byl ještě u mně na JIPce a na konci návštěvy se mohl jít ještě podívat na miminko na šestinedělí.. Prostě všechno super.

Jinak kamarádka napřed rodila v Motole, ale nebyla spokojená (asi personál a jejich přístup a metody, dítě jí sebrali na x hodin), tak šla do Krče a prý nebe a dudy, byla spokojená, a to měla podobně dlouhé a "těžké" porody.
Nevím, jak moc se s nimi dá mluvit o poloze při druhé fázi, já rodila na zádech a první částečně na boku a celkem mi to vyhovovalo, ale měla jsem rychlé "snadné" porody. Ony všechny moje kamarádky rodily na zádech, i když říkaly, že prý jejich porodnice je i pro jiné polohy (no očividně zas tolik pro nejsou), to byly na Bulovce, v Motole a u Apolináře.
Další kamarádka rodila v Příbrami, tam jsou prý dobré reference, ale třeba já bych tam s druhým porodem nestihla dojet 😀