icon

Pražské porodnice. Kde jste rodily a jak jste byly spokojené?

kate4597
9. únor 2021

Ahoj holky,
mě nejvíce zatím oslovil Apolinař nebo Podoli, ikdyz nejblíže mám Motol, ale rodila tam mamky kamarádka a prej hrozny přístup.

Dejte mi prosím vědět!

Vím, ze už se musí přihlašovat ve 14.týdnu...
Což mi přijde extra brzo.

Děkuji

Kate

Strana
z2
daasqua
10. únor 2021

Jinak kamarádka napřed rodila v Motole, ale nebyla spokojená (asi personál a jejich přístup a metody, dítě jí sebrali na x hodin), tak šla do Krče a prý nebe a dudy, byla spokojená, a to měla podobně dlouhé a "těžké" porody.
Nevím, jak moc se s nimi dá mluvit o poloze při druhé fázi, já rodila na zádech a první částečně na boku a celkem mi to vyhovovalo, ale měla jsem rychlé "snadné" porody. Ony všechny moje kamarádky rodily na zádech, i když říkaly, že prý jejich porodnice je i pro jiné polohy (no očividně zas tolik pro nejsou), to byly na Bulovce, v Motole a u Apolináře.
Další kamarádka rodila v Příbrami, tam jsou prý dobré reference, ale třeba já bych tam s druhým porodem nestihla dojet 😀

honzinenka
11. únor 2021

@catellen Myslím, že tam pořád ještě je a že jsem na ni měla také 1x štěstí. :D Vysvětlovala věci jinak než ostatní sestřičky a když jsem se ozvala, tak se děsně čílila. Jinak všechny ostatní sestřičky i páni doktoři ohromně milí a profesionální, vše ukázali, vysvětlili.. Je tam zvlášť sestřička pro miminka a sestřička pro maminku, což ocení zvláště prvorodičky. 🙂 Muž tam mohl zkusit koupat miminko se mnou, během návštěvy, sestřička mu to také ukázala. 🙂 Pokoje jsou po 2, koupelna a sprcha a toaleta pro 2 pokoje. Motol jsme měli nejblíž, byl jasná volba a byli jsme naprosto spokojeni. Muž mohl i na JIPku, hned v den porodu - měla jsem plánovanou sekci, koukal přes sklo(měla jsem lokální umrtvení) a stihl i první přiložení k prsu na JIPce. Dodnes na to s nadšením vzpomíná. 🙂 Pak byl ještě u mně na JIPce a na konci návštěvy se mohl jít ještě podívat na miminko na šestinedělí.. Prostě všechno super.

Strana
z2