icon

Výběr porodnice v Brně

kachnicka223
1. bře 2017

Ahojky, jsem sice teprve v 17tt, ale uz ted premyslim kam v Brne jit rodit.
Jelikož budu mit na 99% císaře kvuli operaci zad, kterou ksem mela loni v kvetnu, přirozený porod moc nepřipadá v úvahu. 😢
Kam na císař, kde by mohl byt pritel a tatínek miminka se mnou na sále, kde je hodny personal? Jsem prvorodicka a jsem uz ted z toho docela vyjkana.
(Bohunice ne!!!)
Dekuji 😘

Strana
z2
jipe
25. dub 2017

@makajce já teda rodila na Obilnáku, ale vzhledem k tomu, že oboje spadá pod fakultní nemocnici, tak to bude asi stejné - já nafasovala noční košili, prcek oblečení a zavinovačku, látkovou plínu (pod hlavičku, na ublinknutí,..) a 1 přebalovací podložku, toť vše + na nočním stolku byl balíček s letáky a pár vzorečky, vložek pár kusů v nočním stolku. Toaleták nebyl ani na porodním boxu, ten určitě vlastní. Já si pak oblečení pro prtě nechala dovézt svoje, na klasické košilky a obří bodyna jsem neměla nervy (prcek byl menší a porodnice praskala ve švech, tak se omlouvali, že není na výběr). Plínky, kalhotky, vlhčené ubrousky určitě svoje, z kosmetiky stačí krém na zadeček.

bledulka84
25. dub 2017

@makajce mam porod popsany v profilu, narazila jsem na hroznou porodni asistentku, ktera by radeji prokecala noc s kolegynemi, nez se venovala sve praci... nehlede na to, ze mi porad rikala jak nerodim a furt nerodim a bylo to mozna tak jeji zbozne prani, ale ne realita. Ja uz bych tam znovu nesla, ale je to urcite o stesti, na koho narazis.

lenusaak
25. dub 2017

@makajce zkus jit primo do skupinky porodnice FN, pisnou ti tam holky co to maji ted cerstve zažite, jak to tam chodí momentálně 😊 a co vse porodnice poskytuje 😊
Pry davaji i nejake kufriky s kosmetikou 🤔

hermanecka
25. dub 2017

Mám 14dní po porodu v Bohunicích..osobně si myslím, že vše je o lidech..prostě na koho natrefíte..já měla super porodní asistentku, měla jsem štěstí na nadstandard..nikdo mne zbytečně ničím neotravoval..šestinedělí tak průměr opět lepší, horší sestřičky..ale za 3dny jsem se vrátila z nemocnice úplně v pohodě..bez stresů..V roce 2013 jsem tam byla taky a zase vše o lidech..to je v každé nemocnici..říct, která je lepší paušálně asi říct nejde..

tereza00smidova
7. kvě 2017

Za sebe můžu říct,že jsem nedávno rodila v Bohunicích a tuto porodnici bych určitě jen doporučila.Ujala se mě tam strašně příjemná porodní asistentka,která se hned ptala jestli mi u porodu nebude vadit mladá učnice...celé těhotenství jsem byla proti tomu,ale jak na Vás dojdou bolesti je Vám to jedno a ve finále jsem souhlasila.Došla holčina a sama se ptala jestli mi to vážně nevadí tak jsem ji jen utvrdila v tom,že opravdu mi to nevadí.Holčina trošku roztřepaná,ale zvládala což bylo hlavní 🙂 obě byly moc příjemné jen když mě přišla po porodu sešit doktorka tak vypadala trošku nepříjemně ale nakonec jsme se tam všichni jen smáli.Co se týče na pokoji šestinedělí tak tam to nemělo chybu.Sestřičky a doktorky příjemné a ochotné,ale ono stejně záleží na koho kápnete.Já v den propuštění jsem kápla na sestřičku které se nelíbilo že mi syn ze spaní třepe ručičkou a hned mě tam musela nechat o den dýl.Jelikož jsem měla domluvené auto a vše kolem toho jsem musela zrušit a smířit se s tím,že tam budu o den déle.Upřímně tu sestru jsem v tu chvíli nesnášela.Dobrý na tom bylo,že tím že jsem už byla jakoby propuštěná jsem jim řekla že nevím kdy kdo pro mě bude moct přijeta převezli mě na jiný pokoj a patro kde byl pokoj jako malí byteček.Dostala jsem od pokoje klíč protože jinak bych se tam nedostala a sestřičky na mě klepaly a byla tammalá kuchyňka s varnou konvicí,normální postele,skříň,stůl a bakon prostě fakt jako byt 🙂 mohla jsem na 3 hodiny opustit nemocnici a jít kam jsem jen chtěla,ale na kojení jsem se musela vždy vrátit.Jen sem dovezla sestřičkám syna a řekla,že jdu pryč.Víc je nezajímalo.Já jsem teda toho využila jen na hodinu jiank jsem byla ráda,že můžu být se synem 🙂 každopádně abych to ukončila tak Bohunice doporučuji všem 🙂

silwin
28. čer 2017

@tereza00smidova a jak se jmenovala, ta asistentka, ze bych si ji tam nejak zkusila "rezervovat"🙂

tereza00smidova
28. čer 2017

Hudcová P.

Strana
z2