icon

Zkušenosti s klinikou Ambicare Šeberov: Jak jste spokojení?

barborat13
29. bře 2022

Ahoj holky chtěla jsem se čas zeptat....jestli některá z vás chodí na kliniku Ambicare Šeberov...popřípadě k doktorce Kushniruk...a jestli jste tam spokojeně Dekujiii

hankycka
29. bře 2022

@barborat13 Ahoj, já tam chodím dlouhodobě již několik let. Jsem moc spokojená za mě super péče. Čekám už třetí miminko a i poradny jsou dobrý.Já teda chodím k panu Pipkovi byl to primář ve Vinohradsky nemocnici a za mě je nejlepší. Měla jsem problémy s otěhotněním a moc mi pomohl. I sestricky jsou moc příjemné.

barborat13
autor
29. bře 2022

@hankycka ahoj moc dekuji ...právě zítra jdu k panu doktorovi Pipkovi

qistyna
29. bře 2022

@barborat13 take chodim, pece skvela, v cekarne se neceka, chodila jsem primo ke Dr.Gojišovi, přešla jsem k p.Dr. Samcovi, spokojena s nim jsem, je pečlivý, jen ty ceny mi uz prijdou dost vysoke, že přemýšlím, že příští rok přejdu jinam..
Zmíněnou doktorku jsem měla jednou také, vadila mi přímost, ale to je asi tím, že není češka.
V těhotenství a pří potřebě větší péče skvělá klinika, pro preventivky 2x za rok předražená, toť můj názor.

saraca
Autor odpověď smazal
saraca
23. dub 2022

@barborat13 koukněte se na jejich web na recenze. To to celkem vystihuje.

saraca
23. dub 2022

@saraca jinak na dotaz k těhotenské kartě: tu mi nevysvětlili na recepci ani sestřičky ani pořádně lékař protože ví, že je ta cena blbost. Jen ti odpoví, mají to všichni. No mě třeba do telefonu sestra řekla, že pokud to nechci hradit ať si jdu třeba jinam a že na mě nemá čas se se mnou vybavovat. Byly to celkem 4 problémy: nereagovali na mail, bolestivé opakované odběry krve, nucení do těhotenské karty, čekání v čekárně a to i když máš zaplacený roční poplatek. Mimo to , arogantní jednání sestřičky. No boží mlýny melou…

saraca
Autor odpověď smazal