Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
ahoj, tak dneska jsem zažila snad nejhorší noc za celý těhotenství.. doted mě prakticky nic nebylo, všechno v pohodě.. jen mám vyšší tlak tak na to beru prášky.. ale včera večer jsem si šla lehnoout a za chvíli mě začlo hrozně bolet v zádech. .tak jsem se otočila na druhej bok, za chvíli totéž. takže já mám termín 30.8. ale už asi spát nebudu.. na břiše spát nemůžu kvůli mimču, když si lehnu na záda tak mě za chvíli začne bolet pravá noha, a jak ležím na jednom nebo na druhým boku tak mě zas bolej záda.. tak fakt už nevím jak bych si měla lehnout..
@inssomnia a víš že u nás taky tedka nikdo? ale zas bratrova přítelkyně před mužem přebalovala svojí 8 měsíční holku a nedalo ji to a musela říct jo, tebe to taky čeká.. na to jsem od ní už taky alergická :D jako bychom to sami nevěděli že toho našeho prcka budem muset přebalovat :D
dneska jsem spala na etapy.. nejdřív asi 4 hodky jak jsem byla unavená, potom dycky 1-2 hod s nějakou půlhodinovou pauzou a nakonec asi 3 hodiny v kuse :D
ale už si říkám aby tu ten malej už byl, ale ještě má chvíli čas než vykoukne 🙂
Tak dnes jsem s hrůzou zjistila že za týden mám +7 kg 🙀. To asi není dobrý, ještě že jdu zítra na kontrolu do nemocnice.
Jinak já jak se na večer nadopuji algifenem tak se mi spí krásně. Měla bych brát 3x denně ale já nějak léky nemám ráda tak přes den se to snažím vydržet a dopuji se jenom večer. Dnes radši všechno donachystam a prekontroluji tašku do porodky. To je stres jak se to blíží 🙈🙈🙈
Já už mám sbaleno do porodnice. Teď před třema dny rodily dvě holčiny předčasně v okolí co měly termín + - stejně jak já tak mě vystrašily na tolik že jsem se šla balit... 😂
Tak uz jsem asi prisla na to jak v noci spat.. Jelikoz sama o sobe mi nevyhovuje zadna poloha, musim si trochu pomoct.. Jak si lehnu na bok, musim si dat k zadum polstar jako oporu.. Ale takhle usnu jen vecer kdyz si lehnu, dycky po pulnci se budim kvuli wc.. Pak si lehnu na polobok a polobricho a usnu. Pak se vzbudim na zadech takze tak asi dlouho nevydrzim, ale hlavne ze usnu..
Bricho nemam velky a malej nekope ze by mu to nejak vadilo nebo ze bych ho utlacovala.. A,jinak,se tedka uz nevyspim..
Navic mam to bricho hrozne mekky.. Prej se mi malej uz presunul niz a ceka na finish.. Ale jestli to tak je nemam potvrzeny od doktora
@inssomnia 😂😂😂 ale když se to tak vezme tak až na posledních 10 dní jsem neměla o moc náročnější těhotenství. Ono je to u mě možná i tím že normálně jsem hubeňour a obě mimi jsou prostě větší (včerejší odhad váhy oba něco málo přes 2700g a to jsem 34+3) tak není divu že mi utlačují všechno co můžou. Mám náběh na preeklampsii, což taky není i u vícečetného těhotenství běžné. Jako asi i hormony dělají svoje...proto jsem často litostiva a placliva, ale mám to opravdu za pár. Jenom se modlit ať se preeklampsie nerozjede naplno a neohrozí mimisky.
@inssomnia noo koucourek by musel trošku držet dietku aby se váhově miminkam rovnal. To je vtírka, ani jsem si ho nevšimla 😄. A já už počítám snad i hodiny 😄 dnes mám trošku lepší den tak ještě prohrabu tašku do porodky a vyzehlim zbytek oblečků pro prťata (i když nevím jestli žehlit velikost 50 není zbytečné 😋)
Co tvoje koťátko? Nedává zabrat?
Jinak holky už vám odchází hlenová zátka, poslíčkujete, zkracuje se hrdlo ... nebo něco co by znamenalo že se to už blíží?
Já teda i se 6 kilovým obsahem nic, jednou asi 2 týdny zpátky poslíčky, ale vana je krásně rozehnala. Hrdlo 2,5 cm, cervix score 3.
Já byla dnes na kontrole a dítě váží 3kila jsem 36+1... Jako nemám velký břicho nevim jak se tam vlezlo. Příznaky zatím žádné nemám ale myslím že mě to chytne až budu sama doma což já jsem často. Ale nemocnici mám cca 100m tak to bych mohla dojit pěšky 😂🙄
já jsem všude poslední :D i ve skupině kam mě koník hodil :D pořád jen čtu jak ostatní tohle a tamto a já čekám :D
ale je možný že se prckovi bude chtít ven dřív.. tohle ženská neovlivní..ale mám pocit že budu spít přenášet než rodit dřív.. vůbec nic se u mě neděje.. jen je malej v poslední době hrozně línej.. nevím jeslti mu něco není.. ještě že jdu zítra na kontrolu tak se o tom zmíním doktorovi
Ahoj , ráda bych se k vám přidala jsem 36+0, termín mame 24.8. A musím říci , že poslicky jake mám už tak 3 týdny jsou opravdu někdy síla. Občas to vypadá tak, že i chodit mi nejde jak me to boli. Snažím se pořád chodit na procházky. Tři km jsou mé maximu, pak se to vždy rozjede . Do třísel, zad a tvrdnuti břicha. K tomu to spaní...jestli se tomu tak dá ještě rikat. Ve středu me čeká první návštěv a v pořádně. Každopádně dr. Rikal ze cipek už je zkrácený. Jsem zvědavá co mi tam povi nového. Jinak nevím jak by, ale to vedro, to je lahůdka. 🖒😂

Všechny moje zdravotní problémy rozhodli že přirozeně rodit nebudu. Ve čtvrtek by mi měli dát termín sekce. Momentálně jsem z toho všeho tak zoufalá že mi to ani nevadí a chci to mít za sebou. Jak všechny problémy dráždivá děloha a dilatace ledvinové pánvičky přišli najednou tak je to nejen fyzicky ale i psychicky strašně náročné. Během týdne jsem nabrala 3 kg, což je ta zadržená voda když ta jedna ledvina nefunguje jak má, celkem jsem tedy na +17 kg. Nejhorší jsou nohy, ani tak nevadí že kotníky už dávno nevidím, ale stehna mám tak tvrdé od té vody a bolavé, že mi dělá problém chodit. Jediné co mi mohli dát na tu ledvinu jsou kapičky proti bolesti a to je také řešení neřešení. No nezbývá nic jiného než to vydržet.