Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@matys13 já jsem měla pořád už jen špinění, a asi po třech týdnech od porodu jsem zas několik dní krvácela hodně a pak zas jen špinění....ale jinak já tu taky pořád hekám bolestmi :D říkám si, že už si připadám jak hypochondr :D kolik jsi měla stehů? Já teda přesně nevím, nenastřihávali mě, ale protrhlo se mi to při tlačení a mám tam asi 3 nebo 4 stehy a bohužel směrem k zadku, takže od posledního stehu po zadní dírku mám maximálně 1 cm, takže trpím i při každým vyprazdňování :D pokaždé mi přijde, že se mi ty stehy roztrhají...při prvním porodu mě nastřihávali a jakoby do boku a to bylo lepší, hlavně se to i rychleji zahojilo...myslím, že už za 5 týdnu od porodu jsem mohla mít sex, ale teď? Možná za měsíc či dva :D
@verunkaaa27 tak to je dobre ze aspon tohle nas teda nemusi tolik trapit.. Ale jak to nezname tsk se hnedka vseho bojime a bereme to jinak. Asi ten nas prcek bude rozmazlenej😁
@verunkaaa27 jako doktorka rikala ze mam jen 1 e to mi nesedi s tou bolesti co porad mam.. Navic pry rikala neco ze mi to musela sit pomoci zrcadel.. Ale ja si to nepamatuju, jak byl malej venku tak jsem videla jen jeho a zbytek sel kolem me..
Ale taky me to boli pokazdy kdyz jdu na velkou, vzdycky se dopredu desim jak to zas bude boket az,budu tlacit.. A to otirani je taky docela za trest..
Pokud vim tak,me nenastrihavali.. Ale zas mi tam doktor musel tlacit na bricho aby mi pomohli malyho vytlacit ven, takze to tam asi protrhl
@matys13 v noci zásadně neříháme :D on mi na tom rameni usíná a jakmile usíná, tak není šance, aby se mu to povedlo, takže ho strkám do postýlky...ale nám moc neblinká, je to výjimečně, kdy se to stane a to jen trošku
@verunkaaa27 nam usina u kojeni taky, ale jak mu to prso vezmem tak se probere.. Ne vzdycky rve, ale kdyz nerve hned tak za chvili zacne
@inssomnia jsou dny kdy tu jizvu citim min ale nekdy i vic.. A tech bohuzel prevlada..jeste ze je se mnou tedka chlap doma a s malym mi pomuze.nebo spis me nechava odpocivat..
Ae mame problemy uspat malyho..tedka druhou noc rev a at hsme delali co eelali malej nespal..jak jsme ho dali do postylky vzdycky se po chvili probral..
Ja se to s nim asi nikdy nenaucim 😥
@inssomnia dyt ja malyho skoro nemam.. Pres den se ho snazi uspat chlap, vecer mu to nejde tak ho uspava mama.. Ale ta chodi do prace a ma hodne prace na zahrade a doma taky.. Ja ji s nicim nepomuzu.. Me by jen stacilo kdyby malej aspon trochu normalne spal..
Ja to v genech asi nemam protoze u ms jen krici.. Ta radost z toho ze ho mam je proste pryc
@matys13 miminko 9 měsíců žilo v děloze, teď si teprve zvyká na tento svět. Není to vůbec lehké. Zkoušela si mu život v bříšku připomenout? Bílý šum, pevně uvázaná zavinovačka, delší koupel a zabalit ho ve vanicce do pleny a cákat vodu. Hodně si ho pokládat na hruď ať tě cítí a slyší...cokoliv tě napadne. U nás to funguje.
Ale pokud to nedáváš tak opravdu vyhledej odbornou pomoc. Toto je to nejkrásnější období je potřeba si ho užívat jak to jde a ne ho "přetrpět" je neuvěřitelné jak rychle to utíká.
@amitrama prave ze zkousim.. Bilej sum ho nezajima, zavinovat ho ni poradne nejde, ty ruce on dycky vynda, koupani nam taky nejde, na hrudnik si ho davam, ale ne dycky tak chce lezet.. Kolikrat se snazil odplazit ode me..
Me rikaj ze ss to zlepsi, ale me to prijde horsi a horsi.. Na zacatku aspon spal
@inssomnia tak snazim se.. Ae tim jak breci mam pocit ze jsem selhala.. Protoze ho neumim utisit.. S kdyz jo, tak jen na chvili.. To mi na tom tak,vadi..
Ta radost z prcka,je pryc a mam pocit ze se nevrati.. Ale mam muze doma a ten,malyho chova skoro celej den a u toho se diva,na sport.. Ja,jen lezim a odpocivam.. Zitra jdu k moji obvodacce jestli by mu nenapsala,na me osetrovaka aby s,nama mohl byt jeste doma..,ale mam pocit ze budu mit smulu
@matys13 promiň ale už mi to nedá. Co si jako čekala? že miminko nebude brečet? My už druhý den růstový spurt a to je jízda mít to 2x, ani mě nenapadlo žádat osetrovacku pro muže. Jednou jsem matka tak to zvladnout musim a jediný kdo může pomoct je pracující manžel. Tchýně se zatím moc nezajímá a mamka bydlí 450km daleko. Psala jsem ti tipy a mám pocit že si je zkusila jen polovičatě. Já mám permanentně málo mlika protože se nestíhám ani napít natož se najíst a nestezuji si. Já je vidím jako hodné děti, které jen mají svoje potřeby. Kolikrát je pro mě rajská hudba slyšet plakat jenom jedno.
@inssomnia a taky se ti zdá že přes noc děsně vyroste? Už druhý den mám ten pocit. Dnes dokonce ji i konečně vykoukli vlásky, do teď byla plešounek. Začínám mít depky jak je to rychlé, nestíhám vstřebávat jejich změny. Dnes prvně přišel tchán a vzal si kočár, moooc se mi stýská a to je pryč jenom hodinku.

@matys13 teď se dívám na net a fakt to nevadí, že stolici nemají ...kopíruji text - Nemá stolici několik dní
Tohle byl případ naší tehdy dvouměsíční dcery a pamatuji si, že jsem po týdnu nevydržela a konzultovala situaci s pediatrem, který se smál: „Mám tady rekordmany, kteří to dotáhli až na dvacet dní.“ Když je dítě plně kojené a netrápí ho nadýmání, je několikadenní prodleva ve vyprazdňování normální. Kojenec totiž dokáže mateřské mléko strávit beze zbytku. Situace se mění, když dítě pije umělé mléko, tam je třeba věnovat trávení větší pozornost a stolice by se měla objevit alespoň jednou za dva dny.