icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

tereza1989
24. čer 2017

@mari90 aha tak to jo. Tak to je podobně jako ta moje,te budou 31.8 3roky.

deniskaaap
26. čer 2017

Ahoj holky, já dvě čárky objevila už 9. června, na utz 12teho ještě nic vidět nebylo, asi to bude nepravidelnými a většinou anovulacnimi cykly, poslední MS byla 30. dubna, tak jsem zvědavá, co mi dnes na kontrole řekne, hrozně se bojím, aby bylo vše v pořádku...

woopi
26. čer 2017

@deniskaaap Ahojky, jsme na tom skoro stejně 🙂 , dvě čárky jsem objevila také 9,6 🙂 poslední ms byla 5.5. Na utz jsem byla minulý týden a byla jsem 6+2, pidi srdíčko bylo vidět ( ale já neviděla nic 😀). Jen ten pocit, že tam mimi je.......mě uklidnil a natěšil. Krásný pocit!
Neboj, bude to v pořádku, uvidíš!!!!

deniskaaap
26. čer 2017

@woopi díky za podporu, já byla 14 dní zpátky a ta malá tečka, co ani nebyla vidět, měla 3mm, snad už dnes bude větší a bude něco vidět 😊 a odkud jsi?

woopi
26. čer 2017

@deniskaaap Jsem od Českých Budějovic 🙂. Náš junior měl minulý týden cca 3,8 mm 🙂. Ale mám delší cykly, takže to dle ms neodpovídá 🙂

deniskaaap
26. čer 2017

@woopi tak ten můj mazlík měl dnes 5,6mm.. podle ms 8+1, ale podle doktorky je to 6+0, srdíčko bije jako zvon a já jsem šťastná jako blecha. A jsem z Nov Bystřice, tak spadam pod Jindřichův Hradec 😊

woopi
26. čer 2017

@deniskaaap , tak to jsi o pár dní mladší , ale zase o nějaký ten mm větší 🙂. Já jsem dle mudr. 6+6 🙂. Snad ten můj drobeček prospívá a udrží se 🙂. Ve středu jedu do Prahy do trombocenta a na kontrolu k Apolináři , tak uvidím zda roste a jak to posoudí jiný lékař. Snad bude vše ok.
Joo Novou Bystřici znám, jezdila jsem tam poblíž na Bílou skálu na psí tábory 🙂.

mari90
26. čer 2017

@deniskaaap jee gratuluji k srdicku, ja jdu zitra, tak jsem zvedava, zaroven mam ale i strach, aby bylo v ok. Na jindrichohradecku jsme byly vloni na dovolene a moc se nam tam libilo,jinak jsem tedy tak z jiznich cech 🙂

pavkova28
26. čer 2017

@woopi taky jsem od Českých Budějovic 😊

deniskaaap
26. čer 2017

Tak to jsme se tady hezky sešly tři z jihu 😊 já si jih a konkrétně Jindřichohradecko zamilovala, pocházím ze západu, ale tady mě to okouzlilo, až jsem tu zůstala 😊 i když do Budějovic často nejezdím 😊 a slyšela jsem i samou chválu na hradeckou porodnici 😊 a @woopi, jak velkého drobečka máš ty? @mari90 a bude to dobře, uvidíš, já měla taky strach, aby bylo vše v pořádku 😊 i když do toho 12 týdne se může stát cokoliv, tak hlavně si to nepřipouštět 😊

gnusnow19
26. čer 2017

Ahoj holky, minulý čtvrtek jsem objevila 2 čárky. Musím říct, že mě to dost zaskočilo, protože druhátko jsme zatím neplánovali a nějak se nám to povedlo přes antikoncepci, měla jsem Nuvaring kroužek 🙂 U Dr. jsem zatím nebyla, ještě počkám, už nechci zažívat ty nervy s čekáním na srdíčko. Termín bych měla mít cca 8.2. podle ms. Jinak mám doma už skoro dvouletou holčičku Adinku a bydlíme kousek od Hradce Králové. Andrea

dolejlucka
26. čer 2017

Ahoj 🙂 ja jsem otehotnela v lednu a 10.3. jsem byla v 10+6 na revizi- vubec nezacalo bit srdicko.... od revize jsem to vubec nedostala a 7.6. jsem si -ani nevim proc nejaka intuice- udelala test a pomalu nez jsem to pocurala tak dalnice jako blazen... ☺️Takze jsem byla na gynde a pry odpovida 6 tt a uz bilo srdicko ❤️🤗 Tak snad uz to tentokrat dopadne ... ted jsem tedy 8tt a ve ctvrtek jdu na kontrolu 🙂 termin zatim vychazi na 14.2.18

janea823
26. čer 2017

Ahoj, dnes týden po vynechání🙂 už minulý týden jsem objevila dvě čárky (ale slabé). Dnes jsem to zkusila a asi to vypadá zatím dobře. K Dr. jsem objednaná na 11.7. (to budu asi 7+1). Původně mě chtěli objednat až na 24.7., protože moje má dva týdny dovolenou, ale to bych asi nevydržela (a byla bych 9+0). V září 2016 ZT a snažili jsme se od prosince, takže snad už... 🙏 Termín porodu podle MS zatím 26.2.:-)

zabec
26. čer 2017

@janea823 gratuluji, krasna zprava 🙂. Taky jsem mela na vyber s navstevou mezi 7+0 a pak az 9+4 diky dovolene a sla jsem driv, uz takhle vydrzet do toho 7 tydne jestli je vse ok bylo docela nekonecne 🙂

snezenkaa
26. čer 2017

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Já už mám těhotenství potvrzené, vše je tam kde má být. Na další kontrolu mě objednala po dvou týdnech 3.7, tak snad se už dočkám srdíčka. Jsem z toho nervózní..... Měla sem poslední MS 6.5 tak ani nevím, který jsem vlastně týden.

sajul
26. čer 2017

@snezenkaa ahojky, ja mela posledni ms 8.5 a dnes jsem 7+0. Takze ty budes 7+2 tzn. 8tt 🙂 ja dneska konecne zavolala dr, a objednala me na prvni kontrolu 12.7, ale me to neva, ja se tam moc nehrnu 😀

snezenkaa
26. čer 2017

Já bych se taky vůbec nehrnula, ale chtěla bych to oznámit co nejdřív v práci, at můžou najít za mě náhradu. Jen čekám na to srdíčko, a pak bych to určitě chtěla oznámit nejdřív ještě rodině a pak tomu zaměstnavateli. No ale jsou to stresy. Pořád se bojím, že tam to srdíčko nebude, atd. doktorka mi nic neříkala, zatím asi vše o.k. tak já nevím.

sajul
26. čer 2017

@snezenkaa aha, to potom jo. Ja cekam do toho ukoncenyho 12tt s oznamovanim rodine. Hlavne se nestresuj, dopadne to tak jak to ma dopadnout. A to ze jeste neni videt srdicko, neni nic neobvykleho 😉

dolejlucka
26. čer 2017

Kdybyste chtely holky muzete se k nam pridat do skupinky nastavajicich maminek leden/unor 2018 🙂

https://www.modrykonik.cz/group/7995/

snezenkaa
26. čer 2017

@sajul snad bude 🙂 Jinak mi je fajn, žádné problémy jsem zatím neměla, tak snad bude vše o.k.i v to pondělí,.Ten týden bude pro mě šílené čekání 🙂) chlap už je taky nervozní 🙂 sice to je naše třetátko, ale i tak máme strach.

snezenkaa
26. čer 2017

@dolejlucka Já se ráda přidám

dolejlucka
26. čer 2017

@snezenkaa
Super budeme radi 🤗

sajul
26. čer 2017

@snezenkaa budu držet palce, určitě to bude dobré 🙂

snezenkaa
26. čer 2017

@sajul JJ děkuji moc

tereza1989
26. čer 2017

Holky tak zítra mě čeká utz,jsem strašně zvědavá a moc se bojim. Držte mi palce ať tuhle super skupinu neopouštim a jde vše jak má

pavkova28
26. čer 2017

@tereza1989 budu na tebe myslet a dej vědět😘🍀

veverka.dada
26. čer 2017

@tereza1989 drziiiim! Urcite vse dopadne na 1* :-* a dej nam hned vedet

danielle94
27. čer 2017

@tereza1989 drzime pesti! Dej vedet jak jsi dopadla! Urcite vse bude v poradku🙂
Ja se chystam na druhy utz v pondeli a uz ted je mi z toho spatne. Jestli mimco roste jak ma.

tereza1989
27. čer 2017

Tak holky mám to za sebou a moc nadsená z výsledku nejsem,spiš dost v rozpoložení. Na utz je 3vácek který má v sobe zárodečné buňky miminka,ostatní dva útvary maji gestační váček ale jsou prázdné(ty tam byly pred tím,treti vzniknul se zárodkem behem týdne). Nabrali mi krev na hcg jestli odpovidá velikosti váčku,zítra bude výsledek. Zatím stále dr.nepotvrdil nic jiného,že prý nemůze urcit stáří ani nic,plod je strasne malický muselo dojít k oplodnení ory hodně pozde. Takze znova jdu presne za tyden a uvidime. Já jsem byla trosku smutná a bála se ze to není v poradku,ale prý mám zvlastní telo,tak snad to myslel v dobrém. A jak jste na tom vy?byly jste na dalsí kontrole nektera?

mari90
27. čer 2017

@tereza1989 tak pokud tam vznikl behem tydne, tak by to mohlo byt dobre, u me byly take nejspise tri vacky s tim, ze dva zanikaly, no a uvidi se dnes jak na tom bude ten jeden...moc ti drzim pesti, ale verim, ze bude vse dobre

Strana