icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

zabec
27. čer 2017

@tereza1989 mrzi me, ze jsi zklamana, ale chapu z toho, ze jeden se vyviji normalne, jen vznikl pozdeji a neodpovida asi podle ms, drzim palecky at za tyden uz jsou jen same pozitivni zpravy!

veverka.dada
27. čer 2017

@tereza1989 tedy asi bych to pochopila stejně jako zabec
Teri, určitě nezoufej a nesmutni! uvidíš podle hcg a další kontroly...ne vždy jde vše hladce, ale stále může vše dobře dopadnout :-*

tereza1989
27. čer 2017

@mari90 tak mi dej vedet jak si dopadla,i z důvodu co ty dalsi dva vácky jedtli tam jsou ci ne,a ty jsi v nekterem uz minule měla žloutkový váček,nebo byly pralzdné?a víš cca kdys měla plodné dny?zajímá mě to jestli má někdo na začátku 8.týdne stejné nic jako já.a je to tudiž normálni-bez srdíčka

tereza1989
27. čer 2017

@zabec
@veverka.dada no zklamaná i nezklamaná. Když za týden prý toho vzniklo tolik,vlastně vše nové,vypadá to dobře,jen nejde určit stáří ani zatím velikost,prostě já si myslím,že ovulace byla 5dní před MS a cyklus mam 30dní takže teď je plod stary 3týdny a kousek asi tak proto. No chlacholim se jak se dá.jinak díky holky

veverka.dada
27. čer 2017

@tereza1989 holka, takhle jak to popisuješ to vůbec nezní jako výplod fantazie 😉 takže hlavu vzhůru a ať ti ten týden rychle uteče 🙂

bambinna321
27. čer 2017

@tereza1989 mám to samé,ale je to tím,že jsem měla plodné dny o 5 dní déle. Držím palce 🙂

evelin1251
27. čer 2017

Ahoj maminy 🙂
ráda bych se k vám přidala, pokud to nevadí.
Podle pc kalkulačky, bych měla teď být 9+2tt. Takže termín kolem 26.1.2018
U doktora jsem byla na konci května, ten mi potvrdil, že tam mládě je 😍 Na další kontrolu mě objednal až za měsíc.... a konečně jsem se dočkala, ve čtvrtek 29.6. tam mám jít 🙂 Byla to nekonečně dlouhá doba. Takže se moc těšim, pořád pročítám různý diskuze a hltám informace.
Jinak mi nic není, příjde mi, že snad ani nejsem těhotná :D na začátku mě bolela prsa a břicho, jako když to mám dostat. Ale teď ani ťuk. Jen jsem nafouklá jako 🐷 a mám 2 kg nahoře, asi že jsem přestala hned kouřit.

tereza1989
27. čer 2017

@bambinna321 a teď si kolik týdnů od poslední MS? Já jsem dnes 7+1 a není vidět prakticky nic. Tobě už doktor potvrdil žloutkový váček a nebo už i srdíčko?a nebo misíš čekat jako ja?

bambinna321
27. čer 2017

@tereza1989 podle MS mám být 6+2, na utz včera byl vidět akorát žloutkový váček. Dnes jsem byla na hcg. Včera mě to vyděsilo,ale spočítala jsem si to v klidu znova a měla jsem ovulaci 18.-19. DC, takže jsem reálně asi 5+4 cca. vím kdy bylo oplodnění a 29.6. to budou 4 týdny od oplodnění.
Koukni ke mě na profil, psala mi tam holčina, že byla asi jako ty ten 7tt cca a neměla vidět vůbec nic a za pár dní už měla vidět plod i se srdeční akcí.

zuzana_ka
27. čer 2017

Čtu název diskuze - rozkliknu - čekám, že tu bude pár stránek max 3 a ono už to tu jede🙂 no super🙂

já zjistila těhu 12.6 akorát 2 měsíce do svatby🙂

Už jsem po jedné koo a zatím to vypadá dobře.
Jinak se pořád obávám toho co bylo před rokem a půl☹ Peknej zamlkláč a než jsem stihla revizi, tak jsem měla i mírný toxický šok☹

mari90
27. čer 2017

@tereza1989 tak uz je tam jen jedno a to ma

mari90
27. čer 2017

@tereza1989 tak uz je tam jen jedno, ale zato se srdickem, docela se divil, dokonce to bylo videl pri utz delanym pres břicho, ale u mě byla ovulace jisto jistě 14 dc. Pokud jsi měla ovu někdy před MS, tak to bude tim, co hodnota hcg už víš? Já měla v den očekávané ms už 3772 jednotek, ale podle mě to bylo těmi třemi dutinkami, ty zdá se zanikly a nic doufám neohrozily

gnusnow19
27. čer 2017

@zuzana_ka ty jo a v kolikatém tt jsi šla na tu revizi?

rosa106
27. čer 2017

Ahoj holky, omlouvám se, ze vam lezu do skupiny. Omylem jsem klikla a uz jsem se zacetla 🙂 Jen chci uklidnit vsechny ty, ktere zatim nic na utz nevidely. U me taky došlo k oplodneni tesne pred ms a ne klasicky v polovine a taky jsem resila, ze doktor nic nevidí, i kdyz by mel. Fakt budte v klidu, je to normalne a srdicko je treba videt az paty tyden po oplodneni (pro ty, kdo vedi, kdy k tomu presne doslo 🙂 ), takze dejte tomu cas a dockate se 🙂 Drzim vam vsem moc palce 🍀

tereza1989
27. čer 2017

@mari90 hcg nevim jak roste dnes mi ale brali krev aby podle jeho výšky zhodnotili,zda velikost váčku odpovídá rustu hcg. Zítra mi ráno bude teta volat,dělá sestru u mého gynekologa

galatea_a
27. čer 2017

To jsem z toho jelen z toho počítání. Podle ms jsem dnes 7+5, doktorka mi řekla, že podle velikosti plodu je to 8+3, ale když to spočítám podle ET, resp. ICSI, což by mělo být nejpřesnější, tak mi to vychází na 8+1. Ale rozhodla jsem se, že budu věřit tomu 8+3, protože je to nejvíc 🙂

luczinek
27. čer 2017

Holky myslíte, že nějak vadí práce s desinfekcí v těhotenství? Konkrétně desam efekt? Pracuji s ní denně zhruba 2 hodiny (desinfekce povrchů v senior domě).

bambinna321
27. čer 2017

@luczinek já dělala v 1. těhu v kadeřnictví s Barvami, amoniaky a tak. Když to bylo joo páchnoucí a štiplavý vzala jsem si roušku, pro jistotu ;) Gyndař mi řekl, že je to ok a dělat to můžu.

janallabdnah
27. čer 2017

Ahoj 🙂 Som tu nová. Som v 9tt, "Votrelecek" mal na UTZ 1,56cm. Tehotenstvo nečakané, neplánované, ale už teraz ho milujem! Zjisitla som pred dvoma týždňami, že som tehotná. Dovtedy som dosť tvrdo makala trénovala. Podľa lekára všetko zatiaľ OK. Žiadne obmedzenia. Aktivitu som teraz obmedzila len na behanie (značne pomalé oproti tomu čo normálne), ale celkovo mi chýba pohyb.

hribek
27. čer 2017

@janallabdnah gratuluju! S tim pohybem to chapu. Ja sice chodila jen 2xtydne s trenerem do fitka ale taky mi to chybi😕Ale holt ted chvilku vydrzet a po prvnim trimestru by to zas mohlo jit

janallabdnah
27. čer 2017

@hribek Ďakujem. Občas zájdem aj teraz si zabehať, ale pomalé tempo. Avšak aj to mi stačí a navodí fajn pocit. Športujem polo-profi takže pre mňa je to niečo nové nič nerobiť.

zuzana_ka
28. čer 2017

@tereza1989 docela pozdě. Jako "zkušená" mamča jsem s první kontrolou nespěchala. Byla jsem cca v osmém týdnu. Už tehdy na UTZ nebylo nic vidět. Mudr na to, že jsem mohla otěhotnět později, ale já díky ovu testům jsem věděla že nee. V 8tt plod vypadal jako 5tt - de facto jen váček. Řekl, že ještě 14 dní počkáme, do té doby jsem už pěkně špinila a na ko to vypadalo jako pořád váček, takže hned na revizi.

Podle doktora je ZT docela časté - prý nic zvláštního.

bambinna321
28. čer 2017

Ahoj, tak přisly výsledky hcg a vše ok. 🙂 KO za 2 týdny🙂

marketka00
28. čer 2017

Ahoj holky, mam asi trochu blby dotaz, ale prijdu si uz fakt mimo...rozbreci me kazda blbost - film, reklama, pisnicka... jste na tom nektera podobne nebo jsem "divna"?

mari90
28. čer 2017

@marketka00 jsem na tom naprosto stejne, rozbreci me take vse...

janallabdnah
28. čer 2017

@marketka00 Ahoj. Buď v kľude. Tiež sa mi to stáva každú chvíľu slzy v očiach a potom si v duchu hovorim neplač, hlavne neplač. Dva týždne späť na dôležitém stretnutia som si mohla hovoriť čo som chcela - len sa otvorili dvere a ja spustila :D

marketka00
28. čer 2017

@mari90 uf to jsem rada, ze nejsem sama. Uz jsem si prisla fakt divna, ldyz jsem se dneska rozbrecela u Maleho prince...

@janallabdnah jo, mam to podobne :D a s tim sportem, driv jsem cvicila casto a cetla jsem i se bavila s par lidma. A pry pokud jsi zvykla, tak cvic. Jen to prizpusob tehotenstvi 🙂

janallabdnah
28. čer 2017

@marketka00 U Malého princa plačem aj normálne. Tá ľútostivosť k tomu asi patrí. Len to potom vysvetľuj (keď nechceš hovoriť že plačeš, pretože si tehotná). Cvičím čo môžem po dohode s lekárom, kondičnou trénerkou. Žiadny zázrak, ale váľať sa zatiaľ neviem..

evelin1251
28. čer 2017

@marketka00
Mě taky hned všechno dojme, přítel se diví, proč zas bulim :D a to mě většinou hned zas nemíchne 😀 takže já mám změny nálad jak na horské dráze....

Se sportem je to horší, chodila jsem na kruháč, ale když jsem zjistila, že čekáme mládě, tak jsem s tím sekla. Motala se mi hlava a měla jsem strach cvičit břišáky. Navíc mimi je zatím naše tajemství, takže jsem to nechtěla na cvičení hned prozrazovat. Kamarádkám tvrdim, že mám spavou nemoc a velký zápřah v práci. Ty, se zas strachují, že jsem nějak nemocná. 😵

marketka00
28. čer 2017

@evelin1251 jooo! Nejsem divna! 😀

Strana